Так працюють схеми: харків'янку викинули зі списку виборців, голосувати не дадуть
Так працюють схеми: харків'янку викинули зі списку виборців, голосувати не дадуть

Так працюють схеми: харків'янку викинули зі списку виборців, голосувати не дадуть

Українка поскаржилася на незадовільну роботу працівників виборчої дільниці у Харкові, через яких вона не зможе проголосувати на виборах президента 31 березня.

Вибори в Україні.

Про скандальний випадок жінка розповіла у коментарі для Знай.

Українка вирішила перевірити наявність свого прізвища у списку виборців Немишлянського району Харкова,однак у реєстрі вона не змогла знайти себе.

вибори в Україні.

Як виявилося, її прикріпили до виборчої дільниці у Харкові за старою пропискою.

"За 2 години безперервних дзвінків я таки додзвонилася у "Відділ ведення ДРВ Немишлянської районної в місті Харкові державної адміністрації".

Підняла слухавку якась Олена Валеріївна, яка сказала, "я, звичайно, Вас внесу в списки на зміни прописки,але найімовірніше, до 25.03 не встигнуть Вас подати до списку за місцем Вашої актуальної прописки", - обурюється жінка.

вибори в Україні.

"Я значить кажу їй: А куди ж мені звернутися,щоб всі встигли? Може, у місті Києві є якесь головне відділення? На це питання я почула, що вона не знає! І питання в мою адресу "а що, ви на вихідних не можете Харків приїхати?.

Підсумок: я не можу проголосувати в області, так як прописка в паспорті харківська і я не пройду перевірку, не можу проголосувати в Харкові, так як мене немає в списку! До крайнього терміну зміни списків 5 днів,за які, як мені сказали, навряд чи встигнуть змінити", - резюмувала харків'янка.

Як повідомляв раніше Знай.

ua, кримінальні провадження, провокування ДТП, зрив агітації та анонімні повідомлення про замінування - це далеко не весь арсенал, який Департамент оперативної підтримки Національної поліції під керівництвом Олега Козловського взяв на озброєння для перемоги в війні з опонентами кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

Також Знай.

ua писав про те, що у мережі з'явилася інформація про те, що у день президентських виборів 31 березня призовників, які ухилися від проходження військової служби, будуть "вести до воєнкоматів" просто із виборчих дільниць, скориставшися тим, що вони прийдуть на голосування.

Источник материала
Поделиться сюжетом