ЦВК затвердила кошториси 11 округів і змінила склади ОВК
ЦВК затвердила кошториси 11 округів і змінила склади ОВК

ЦВК затвердила кошториси 11 округів і змінила склади ОВК

Центральна виборча комісія на засіданні 19 квітня внесла зміни до складу ОВК затвердила єдині кошториси видатків ОВК на 11 территоральных виборчих округах і змінила склади дільничних виборчих комісій у закордонному виборчому окрузі.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"Комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України для організації підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України, сформованого постановою ЦВК від 10 квітня 2019 року № 773", - вказується в повідомленні.

Крім того, ЦВК затвердила рішення окружних виборчих комісій щодо роботи членів цих комісій на платній основі.

"Внесено зміни до єдиних кошторисів видатків окружних виборчих комісій 11 територіальних виборчих округів для підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року, затверджених постановою ЦВК від 15 квітня 2019 року № 816.

Також Комісія внесла зміни до складу дільничних виборчих комісій з виборів Президента України закордонних виборчих дільниць закордонного виборчого округу на чергових виборах Президента України, утворених відповідно до постанови ЦВК від 12 березня 2019 року № 531", - повідомляє ЦВК.

Источник материала
Поделиться сюжетом