Євробачення-2019: стали відомі подробиці другого півфіналу
Євробачення-2019: стали відомі подробиці другого півфіналу

Євробачення-2019: стали відомі подробиці другого півфіналу

В ізраїльському Тель-Авіві вже пройшов перший півфінал Євробачення-2019, де визначилися 10 фіналістів конкурсу.

Сьогодні, 16 травня, відбудеться другий півфінал конкурсу, на сцену якого вийдуть 18 учасників, і вже стали відомі подробиці майбутнього шоу.

Так, сьогодні за перемогу будуть замагатися представники Вірменії, Ірландії, Молдови, Швейцарії, Латвії, Румунії, Данії, Швеції, Австрії, Хорватії, Мальти, Литви, Росії, Албанії, Норвегії, Нідерландів, Македонії та Азербайджану.

Всі пісні другого півфіналу тут.

У перерві заплановано виступ Shalva Band - ця популярна ізраїльська група складається з восьми талановитих музикантів з обмеженими можливостями.

Колектив виконає пісню A Million Dreams.

Також в якості особливого гостя запрошений Ліор Сухард, ізраїльський менталіст і самопроголошений "містифікатор", який виконує "надприродні розваги".

Крім того, на сцені з'являться учасники трьох країн, які автоматично потрапили у фінал і будуть голосувати у другому півфіналі - Німеччини, Італії і Великобританії.

18 травня до десяти переможців першого півфіналу приєднається десятка переможців сьогоднішнього півфіналу, а також п'ять країн "Великої п'ятірки" засновників Євробачення (Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія і Франція) і представник країни-господарки – Ізраїлю.

Україна в цьому році участі в Євробаченні не бере через скандал з національним відбором.

Переможницею відбіркового етапу стала співачка Maruv, однак її різко розкритикували за гастролі в Росії, а потім національний мовник не зміг домовитися з нею за умовами контракту.

У зв'язку з цим українські єврофани в 2019 році не голосують і не можуть вплинути на результат пісенного конкурсу.

Источник материала
Поделиться сюжетом