"Самопоміч" на дві третини визначила виборчий список
"Самопоміч" на дві третини визначила виборчий список

"Самопоміч" на дві третини визначила виборчий список

У партії "Самопоміч" сформували рейтинг кандидатів у народні депутати серед лідерів областей.

Це було зроблено шляхом таємного голосування cформували, повідомляють у цій політичній силі під час форуму "Відкриті списки – фінал".

"Разом із рейтингом чинних народних депутатів він стане основою для фінального виборчого списку партії", - наголосили в партії.

"Партія вирішила, що самостійно будемо впроваджувати відкриті списки при відборі наших кандидатів", - пояснив лідер партії Андрій Садовий.

Згідно оприлюдненої інформації, переможцями голосування на лідерів партії в регіонах стали Віталій Фидрин, Вячеслав Кущинський, Андрій Дмитрієв, Руслан Хомич та Ольга Бабій.

Рейтинг чинних народних депутатів фракції "Самопоміч" очолив Олег Березюк, слідом за ним розташувалися Оксана Сироїд, Олег Лаврик, Роман Семенуха, Тетяна Острікова.

Остаточний виборчий список формуватиметься із цих двох, а також списку лідерів громадських думок та експертного середовища.

"Єдиний виборчий список партії формуватиметься шляхом почергового включення до нього по одній особі з кожного робочого списку", - пообіцяли в "Самопомочі".

Источник материала
Поделиться сюжетом