13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Самопоміч" відібрала 2/3 кандидатів у виборчий список
"Самопоміч" відібрала 2/3 кандидатів у виборчий список

"Самопоміч" відібрала 2/3 кандидатів у виборчий список

прес-служба "Самопомочі".

"Всеукраїнське об'єднання "Самопоміч" відібрало 2/3 кандидатів у виборчий список, повідомляє прес-служба партії.

"29 травня під час форуму "Відкриті списки – фінал" шляхом таємного голосування було сформовано рейтинг кандидатів у народні депутати від "Самопомочі" серед лідерів областей.

Разом з рейтингом діючих народних депутатів він стане основою для фінального виборчого списку партії", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що була визначена перша п'ятірка робочого списку лідерів партії в регіонах.

За підсумками голосування в обласних центрах і за рішенням політради, в робочий список діючих народних депутатів фракції "Самопоміч" у Верховній Раді увійшли: Олег Березюк, Оксана Сироїд, Олег Лаврик, Роман Семенуха, Тетяна Острікова, Любомир Зубач, Тарас Пастух, Руслан Сидорович, Ірина Сисоєнко, Анна Романова, Ігор Діденко, Павло Костенко, Сергій Кіраль.

Загальний виборчий список "Самопомочі" складатиметься з трьох робочих списків: списку діючих нардепів, списку лідерів партії в регіонах і списку лідерів громадських думок і експертного середовища.

Єдиний виборчий список партії буде формуватися шляхом почергового включення в нього по одній людині з кожного робочого списку.

Загальний виборчий список партія виставить на публічне обговорення і передасть для перевірки антикорупційним громадським організаціям.

Як повідомлялося, в Україні 24 травня стартував виборчий процес позачергових виборів у Верховну Раду, які призначені на 21 липня поточного року.

Источник материала
Поделиться сюжетом