Державіаслужба просить Баришівський райсуд роз'яснити рішення по ліцензії SkyUp
Державіаслужба просить Баришівський райсуд роз'яснити рішення по ліцензії SkyUp

Державіаслужба просить Баришівський райсуд роз'яснити рішення по ліцензії SkyUp

14:03, 13 червня 2019.

Транспорт.

61.

У Державіаслужбі зазначили, що діятимуть виключно в межах своєї компетенції та згідно з чинним законодавством.

Баришівський райсуд призупинив дію ліцензії на польоти авіакомпанії Sky.

Up / фото facebook.

Державіаслужба попросила Баришівський районний суд Київської області роз'яснити рішення, яким призупинено дію ліцензії на польоти авіакомпанії Sky.

Про це повідомляє прес-служба Державної авіаційної служби України.

У відомстві зазначили, що суд зупинив дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом, що видана Державіаслужбою ТОВ "Авіакомпанія Скайап".

Разом з тим, суд відмовив позивачу у задоволенні заяви про забезпечення позову в частині заборони цій авіакомпанії здійснювати господарську діяльність з перевезення пасажирів повітряним транспортом до вирішення справи по суті, виходячи, зокрема, з того, що такий захід забезпечення позову може мати наслідком припинення господарської діяльності суб’єкта господарювання, що у свою чергу може призвести до погіршення стану прав відповідача.

"Враховуючи мотивувальну частину ухвали суду, а також з огляду на те, що її виконання ускладнюється дією положень спеціального законодавства у сфері ліцензування видів господарської діяльності, Державіаслужба як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, 11 червня цього року звернулася до Баришівського районного суду Київської області із заявою про роз’яснення судового рішення", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після розгляду судом цієї заяви і постановлення відповідної ухвали Державіаслужба діятиме виключно в межах своєї компетенції та згідно з чинним законодавством.

Як повідомляв УНІАН, Баришівський суд Київської області виніс ухвалу про призупинення дії ліцензії української авіакомпанії Sky.

Up Airlines.

У свою чергу, в авіакомпанії Sky.

Up уже повідомили, що дану ухвалу було оскаржено Sky.

Up у Київському апеляційному суді.

#Державіаслужба#авіакомпанія#українській лоукостер#Sky.

Источник материала
Поделиться сюжетом