Що приготувати на сніданок швидко і легко – рецепти
Що приготувати на сніданок швидко і легко – рецепти

Що приготувати на сніданок швидко і легко – рецепти

Пропонуємо кілька рецептів для сніданку нашвидкоруч.

Усі вони доволі прості та легкі для тих, хто поспішає вранці, адже максимальний час на приготування подібних страв – не більше 20-ти хвилин.

Рецепти, які можна приготувати на сніданок швидко і легко.

Найпростіший сніданок – гранола.

Залежно від інгредієнтів для приготування самого снеку потрібно близько години.

Але зробити його варто заздалегідь, сама ж гранола зберігається впродовж двох тижнів.

50 грам сухофруктів.

800 грам вівсяних пластівців.

50 грам подрібнених горіхів.

1 столова ложка меду.

1 чайна ложка кунжуту.

200 грам тертих яблук.

Гранола – швидкий та легкий сніданок.

З'єднавши усі інгредієнти, суміш ретельно вимішують і викладають на змащене олією деко, формуючи снеки у вигляді "ковбасок".

Потім сформовану страву потрібно помістити у духову шафу при температурі ц 150 градусів.

Час випікання складає 40-50 хвилин.

Остиглу гранолу ламають на шматки.

У такому вигляді ласувати нею можна упродовж двох тижнів.

Вранці достатньо з'їсти невелику кількість граноли з йогуртом, чаєм або ж кавою.

Сир з бананами.

Швидкий і легкий сніданок, приготування якого забере лише п'ять хвилин.

100 грамів сиру.

1 великий банан.

1 чайна ложка меду.

Сир із бананами – варіант легкого сніданку.

Висипте в миску 100 грамів сиру.

Додайте туди чайну ложку меду.

Наріжте великий банан півкільцями і теж викладіть в миску.

Ретельно перемішайте й насолоджуйтеся ситною та легкою стравою.

Класична страва до сніданку, котру можна куштувати із різноманітними варіаціями.

6 штук яєць.

200 грам сметани.

100 мілілітрів нежирних вершків.

60 грам натертого твердого сиру.

усі інші інгредієнти за смаком.

Поснідавши омлетом, ви отримаєте заряд сили на цілий день.

Вмикаємо духову шафу на 180 градусів.

Розбиваємо в миску шість яєць, додаємо до них сметану, вершки, дрібку солі, нашатковану зелень, мускатний горіх.

Усе це ретельно перемішуємо.

Додаємо натертий твердий сир.

Суміш виливаємо в змащену олією або вершковим маслом глибоку пательню, ставимо в духовку на 20 хвилин.

Урізноманітнити омлет можна, додавши в нього відварне м'ясо, шинку або ж овочі.

Источник материала
Поделиться сюжетом