Що приготувати на сніданок швидко і легко – рецепти

main image main image

Що приготувати на сніданок швидко і легко – рецепти

Пропонуємо кілька рецептів для сніданку нашвидкоруч.

Усі вони доволі прості та легкі для тих, хто поспішає вранці, адже максимальний час на приготування подібних страв – не більше 20-ти хвилин.

Рецепти, які можна приготувати на сніданок швидко і легко Гранола Найпростіший сніданок – гранола.

Залежно від інгредієнтів для приготування самого снеку потрібно близько години.

Але зробити його варто заздалегідь, сама ж гранола зберігається впродовж двох тижнів.

Інгредієнти:.

50 грам сухофруктів 800 грам вівсяних пластівців 50 грам подрібнених горіхів 1 столова ложка меду 1 чайна ложка кунжуту 200 грам тертих яблук.

Гранола – швидкий та легкий сніданок.

Приготування:.

З'єднавши усі інгредієнти, суміш ретельно вимішують і викладають на змащене олією деко, формуючи снеки у вигляді "ковбасок". Потім сформовану страву потрібно помістити у духову шафу при температурі ц 150 градусів.

Час випікання складає 40-50 хвилин. Остиглу гранолу ламають на шматки.

У такому вигляді ласувати нею можна упродовж двох тижнів.

Вранці достатньо з'їсти невелику кількість граноли з йогуртом, чаєм або ж кавою.

Сир з бананами Швидкий і легкий сніданок, приготування якого забере лише п'ять хвилин.

Інгредієнти:.

100 грамів сиру 1 великий банан 1 чайна ложка меду.

Сир із бананами – варіант легкого сніданку.

Приготування:.

Висипте в миску 100 грамів сиру. Додайте туди чайну ложку меду. Наріжте великий банан півкільцями і теж викладіть в миску. Ретельно перемішайте й насолоджуйтеся ситною та легкою стравою.

Омлет Класична страва до сніданку, котру можна куштувати із різноманітними варіаціями.

Інгредієнти:.

6 штук яєць 200 грам сметани 100 мілілітрів нежирних вершків 60 грам натертого твердого сиру усі інші інгредієнти за смаком.

Поснідавши омлетом, ви отримаєте заряд сили на цілий день.

Приготування:.

Вмикаємо духову шафу на 180 градусів. Розбиваємо в миску шість яєць, додаємо до них сметану, вершки, дрібку солі, нашатковану зелень, мускатний горіх.

Усе це ретельно перемішуємо.

Додаємо натертий твердий сир. Суміш виливаємо в змащену олією або вершковим маслом глибоку пательню, ставимо в духовку на 20 хвилин. Урізноманітнити омлет можна, додавши в нього відварне м'ясо, шинку або ж овочі.

Смачного!.

Фото и видео