Запашні британські скони за годину: рецепт смачної випічки на сніданок
Запашні британські скони за годину: рецепт смачної випічки на сніданок

Запашні британські скони за годину: рецепт смачної випічки на сніданок

Традиційно цю страву готують у Шотландії та Південно-Західній Англії.

Блогери переконують: достатньо однієї години, аби приготувати запашні британські булочки до сніданку.

Журналісти Life.

Style 24 вирішили поділитись рецептом випічки.

Як приготувати британські скони: рецепт випічки.

Британські скони: рецепт булочок / BBC.

борошно пшеничне – 300 г,.

масло вершкове холодне – 100 г,.

розпушувач до тіста – 3 чайні ложки,.

молоко – 100 мл,.

яйце куряче – 1 шт.,.

цукор – 4 ст.

щіпка солі.

Для приготування британських сконів просійте борошно через сито та перемішайте його з розпушувачем, дрібкою солі та цукром.

Наріжте масло великими кубиками.

Пальцями перемніть його разом з борошном.

Отримана маса буде схожою на пісок.

Цю процедуру можна замінити кухонним комбайном: в такому разі всипте все до чаші та перемішайте на середній швидкості.

В окремій посудині збийте яйце та молоко.

Вимішайте його з масляно-борошняною сумішшю.

Готове тісто помістіть у холодильник на 15 хвилин.

Тісто розкатайте у лист товщиною 2 – 3 сантиметри.

Виріжте скони (квадратні або круглі).

Можна це зробити за допомогою спеціальних форм або ж звичайної склянки.

Посудину для запікання застеліть пергаментом.

Викладіть на нього скони та випікайте їх упродовж 15 – 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Булочки повинні бути золотистого кольору.

Скони чудово смакують з джемами, вершками або сирковою масою.

Источник материала
Поделиться сюжетом