Від початку доби бойовики 13 разів порушували "режим тиші"
Від початку доби бойовики 13 разів порушували "режим тиші"

Від початку доби бойовики 13 разів порушували "режим тиші"

Від початку доби бойовики тринадцять разів порушували режим припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє штаб ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив п’ять обстрілів позицій Об'єднання єднаних сил.

З гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї остріляли Широкине; з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету - Лебединське; з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї - Талаківку; з великокаліберних кулеметів - Верхньошироківське; із автоматичних гранатометів - Водяне.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" НЗФ здійснили вісім обстрілів позицій Об'єднання єднаних сил.

Під вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапило Південне; з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї - Новотошківське; із мінометів калібру 82 мм - Кримське; з 82 мм міномету та станкового протитанкового гранатомету - Попасна; зі стрілецької зброї - Шуми.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає.

Источник материала
Поделиться сюжетом