Зокрема, не варто відмовлятись і від солодощів, можна робити їх лише трохи кориснішими.
Рецепт приготування мармеладу.
Для приготування корисного мармеладу потрібно:.
– 500 грамів ягід (наприклад вишня, полуниця чи малина);.
– 20 грамів желатину;.
– 1 столова ложка лимонного соку;.
– стевія за смаком (можна замінити на мед або інший підсолоджувач).
Рецепт приготування мармеладу:.
Готується все дуже просто: потрібно перетворити ягоди у пюре, додати желатин, лимонний сік та підсолоджувач.
Усе змішати та перелити у невелику посудину.
Потім потрібно підігріти, однак не кип’ятити, адже тоді желатин втрачає свої властивості і у вас вийде просто пюре.
Суміш зняти з вогню, охолодити та збити міксером до пишної консистенції.
Потім вилити у форму та відправити в холодильник на 3 години.