Відпочинок з басейном під Києвом: куди відправитися всією сім'єю?
Відпочинок з басейном під Києвом: куди відправитися всією сім'єю?

Відпочинок з басейном під Києвом: куди відправитися всією сім'єю?

Столичні термометри божеволіють і показують захмарну температуру: аж до 35 градусів! У таку кричущу спеку відпочинок з басейном - кращий спосіб уберегтися від теплового удару, гарненько порелаксувати і корисно провести час в колі сім'ї.

Ідеальним місцем для відпочинку стане Wish Family Space - закритий клуб преміум-класу, розташований в екологічно чистій місцевості, далеко від міської метушні.Прохолодна і чиста водойма - найкращий порятунок від спеки!На території клубу Wish Family Space розташовано 4 басейни загальною площею понад 50 м2:• критий спортивний басейн (25 м2) для занять плаванням в оздоровчих цілях, тренувань та аквааеробіки;.

• гідромасажний, наповнений солоною морською водою;.

• окремий критий басейн для найменших гостей;.

• відкритий літній, розділений на дві частини.

Літня зона комплексу Wish Family Space обладнана всім необхідним для комфортного, безтурботного і корисного відпочинку! Тут можна прийняти сонячні ванни, лежачи на ортопедичному шезлонгу, випити кілька освіжаючих коктейлів за баром, пообідати на затишній терасі ресторану.

Сімейний відпочинок з басейном під Києвом, ще варіанти?Заміський комплекс Wish Family Space - простір для ексклюзивного відпочинку, де передбачені всі відповідні умови.

Гості та члени клубу можуть зупинитися в затишному номері готелю, розташованого на території комплексу.

Тут же до послуг відвідувачів:• сучасний SPA-комплекс з сауною і хамамом;.

• зал масажу і оздоровчих процедур;.

• дитячий клуб з ігровою зоною, де проводяться інтерактиви та майстер-класи;.

• тренажерний зал і відкритий спортивний майданчик для кроссфіта;.

• студії для групових і персональних фітнес-занять.

Гостей та членів клубу Wish Family Space чекає першокласний сервіс і все, що необхідно для цікавого і безтурботного відпочинку!Wish Family Space - територія задоволень для всієї родини!Клуб розташований недалеко від столиці на території закритого котеджного селища "Вишневе містечко".

Сюди не потрапити просто так, але для відвідування потрібно лише попередньо зателефонувати в клуб і повідомити адміністратору орієнтовний час прибуття.

Для тих, хто вперше хоче насолодитися унікальною атмосферою Wish Family Space, передбачено гостьовий візит на один день.

А для повноцінного відпочинку в спекотну пору року тут діє річний абонемент на 4 місяці.

З карткою "Summer" спекотне літо стане прохолоднішим, а відпочинок - в рази приємнішим!Якщо хочеться втекти від міської метушні, тепер ви знаєте, куди! Комфортабельні номери готелю Wish Family Space вже готові зустрічати нових постояльців, аква-зона відкрита для гостей, а в ресторані вже подаються апетитні страви.

Зайнятися спортом, повалятися біля басейну або віддати себе в умілі руки професійних масажистів, поки дитина розважається з однолітками в дитячому клубі - вирішувати вам.

Відпочивайте всією сім'єю в Wish Family Space - і спекотне літо стане яскравим, приємним і корисним!.

Источник материала
Поделиться сюжетом