19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відомий білоруський гурт "запалив" в підтримку двох кандидатів
Відомий білоруський гурт "запалив" в підтримку двох кандидатів

Відомий білоруський гурт "запалив" в підтримку двох кандидатів

В Одесі білоруський гурт "Пісняри" виступив на концерті в підтримку кандидата в народні депутати на 133 окрузі — Дмитра Танцюри.

А пізніше заспівав на концерті за іншого кандидата — Геннадія Чекіту, який балотується на 134 окрузі в Одесі, повідомляє Громадське.

На першому концерті був присутній сам Дмитро Танцюра.

Він розповів, що виступ "Піснярів" йому обійшовся у 50 тисяч гривень.

На позачергові парламентські вибори кандидат йде самовисуванцем, але є членом партії "Довіряй ділам" — так званої "партії мерів" Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова.

На концерті була символіка саме цієї партії.Танцюра концерт підкупом не вважає."Все прозоро, концерт фінансується з мого виборчого фонду", — сказав він.

На другому концерті, куди "Пісняри" поїхали співати на підтримку Геннадія Чекіти, самого кандидата не було.

Лідер гурту "Пісняри" Вадим Косенко заявив, що гадки не має, яким чином вирішувалося це питання."Я просто артист, моя справа — виступити.

Всі питання — до директора", — сказав він.

Напередодні парламентських виборів "Опоблок", партія "Наші" депутата Євгенія Мураєва, "Відродження" Віталія Хомутинника, так звана "партія мерів" "Довіряй ділам" Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова та політсила "Миру і розвитку" об'єднались для участі у дострокових виборах до Верховної Ради.

Источник материала
Поделиться сюжетом