Назвали смачний напій, який знижує ризик серцево-судинних захворювань

main image main image

Назвали смачний напій, який знижує ризик серцево-судинних захворювань

Чай із гібіскусу покращує функції судин.

Це підтвердило експериментальне дослідження вчених із Великої Британії й Нігерії.Напій для експерименту готували шляхом настоювання 30 грамів висушених квітів гібіскусу в літрі води протягом 10 хвилин.

Споживали такий настій піддослідні після прийому їжі з високим вмістом жирів.

Пише видання Natural News.

Результати показали, що вживання чаю з гібіскусу покращує кровотік і добре позначається на стані ендотелію судин.

Ендотелій — це шар клітин, яким покриті внутрішні стінки судин.

Результати показали, що вживання чаю з гібіскусу покращує кровотік і добре позначається на стані ендотелію судин.

Ендотелій — це шар клітин, яким покриті внутрішні стінки судин.

Порушення його функцій підвищує ризик появи таких серцево-судинних патологій, як атеросклероз, інфаркт міокарда, коронарна недостатність і гіпертонія.

Також відомо, що чай із гібіскусу нормалізує кров'яний тиск і підвищує концентрацію "хорошого" холестерину.

Вбереже від смерті через хвороби серця правильне харчування.

Зокрема, важливо ввести в раціон продукти з високим вмістом омега-3 жирних кислот.