Назвали смачний напій, який знижує ризик серцево-судинних захворювань

main image main image

Назвали смачний напій, який знижує ризик серцево-судинних захворювань

Чай із гібіскусу покращує функції судин.

Це підтвердило експериментальне дослідження вчених із Великої Британії й Нігерії.Напій для експерименту готували шляхом настоювання 30 грамів висушених квітів гібіскусу в літрі води протягом 10 хвилин.

Споживали такий настій піддослідні після прийому їжі з високим вмістом жирів.

Пише видання Natural News.Результати показали, що вживання чаю з гібіскусу покращує кровотік і добре позначається на стані ендотелію судин.

Ендотелій — це шар клітин, яким покриті внутрішні стінки судин.

Зокрема, важливо ввести в раціон продукти з високим вмістом омега-3 жирних кислот.