Депутат викрив знятого з участі у виборах Куницького та його адвокатів у підробці документів
Депутат викрив знятого з участі у виборах Куницького та його адвокатів у підробці документів

Депутат викрив знятого з участі у виборах Куницького та його адвокатів у підробці документів

Куницький Олександр.

Facebook Олександра Куницького.

Знятого з реєстрації кандидата Олександра Куницького і його адвокатів викрили у підробці документів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Андрій Денисенко і звернувся до Центральної виборчої комісії з проханням порівняти редакції опублікованих документів з наданими Куницким для обґрунтування своєї тривалої відсутності у 2015 році на території України.

"Представляю до Вашої уваги отримані докази цинічної підробки паном Куницьким та його довіреною особою Олексієм Курцевим документів.

Тім самим, який причетний до різні студентів у Харкові у 2015 році.

Зокрема, надаю листування між Куницьким та Курцевим, з якого ми бачимо підготовку фіктивних наказів, які б допомогли проросійському агенту потрапити до ВР.

До адвокатів Олександра Перемежка та Тараса Гуменюка, які мають відношення до даної справи і які готували ці документи будуть окремі питання, які в тому числі будуть розглядатися правоохоронними органами та Кваліфікаційною комісією адвокатури.

Як ми бачимо, 25 червня, ОЗГ у складі Куницького-Курцева та нечистих на руку адвокатів готували накази), датовані 2015 роком і які б пояснювали де перебував пан Куницький понад 180 днів, які так необхідні для того, щоб лишитися кандидатом у депутати.

Але, видно справедливо розсудивши, що накази від самого Куницького викличуть обґрунтовані сумніви було прийнято рішення надати йому накази від ГО "Еліта Націі", яку очолює пан дмитро курцев та 1+1 Продакшн".

Раніше ЗМІ повідомили, що Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати Олександра Куницького, зазначивши, що кандидат не був на території України 264 дні, однак при цьому не зміг підтвердити належним чином, що він у відрядженні.

Источник материала
Поделиться сюжетом