Ідеї для здорового відпочинку: місто-купальня Хевіз – одне з найбільш перспективних європейських напрямків на 2020 рік
Ідеї для здорового відпочинку: місто-купальня Хевіз – одне з найбільш перспективних європейських напрямків на 2020 рік

Ідеї для здорового відпочинку: місто-купальня Хевіз – одне з найбільш перспективних європейських напрямків на 2020 рік

18:16, 16 липня 2019.

Новини туризму.

Туризм.

В першу чергу туристів до Хевізу приваблює найбільше в світі природне термальне озеро, вода в якому має цілющі властивості.

Місто-курорт Хевіз славиться уникальним термальним озером / Фото www.

Портал European Best Destinations (EBD), створений для просування європейської культури і туризму, нещодавно назвав топ-20 найбільш перспективних європейських напрямків на 2020 рік, до яких потрапив угорський курорт Хевіз.

Про це повідомляє прес-служба Ради з туризму Хевіза.

Місто-курорт Хевіз (Heviz) – один з європейських напрямків, де спостерігаэться найбільше зростання числа туристів завдяки цілому ряду поліпшень, вжитих місцевою владою, включаючи повну реконструкцію вулиці Сечені, прокладення ліній електропередач під землею, озеленення і створення нових можливостей для екологічно чистого пересування, наприклад, велодоріжок.

Нічний Хевіз / Фото www.

Але в першу чергу туристів в Хевіз приваблює найбільше в світі природне термальне озеро, вода в якому має цілющі властивості.

Температура води не опускається нижче 24 °С навіть узимку, коли над водою підіймається тепла пара.

Озеро оточене чарівним лісом, який захищає місто від вітрів, шуму і суєти мегаполісів, а рожеві квіточки на поверхні води з травня по жовтень створюють чудову атмосферу навколо.

Озеро в Хевізі не замерзає навіть взимку / Фото www.

Крім Хевіза в списку опинилися такі напрямки: Рим, Амстердам, Сібіу, Афіни, Кольмар, Мілан, Лондон, Тбілісі, Прага, Хевіз, Відень, Валенсія, Париж, Котор, Менорка, Лугано, Файал, Рієка, Кашкайш, Брюссель, Краків.

Ці 20 напрямків будуть просуватися порталом EBD під час складання рейтингу, а також протягом усього року.

А з 15 січня по 15 лютого 2020 року сотні тисяч мандрівників з усього світу зможуть проголосувати за улюблений напрямок за посиланням.

Варто відзначити, що напрями-переможці минулих років у якості нагороди отримали істотне зростання кількості туристів (Порто +16%, Бордо +13%, Задар +25%, Вроцлав +28%) і широке висвітлення в ЗМІ (до 10 млн згадок Порто в 2017 р.

і Бордо в 2015 р.).

«Ми особливо пишаємося участю курорту Хевіз у нашому заході, що протягом 11 років просуває найкращі напрямки Європи, такі як Мілан, Лісабон, Копенгаген, Будапешт, Лондон, Париж, Відень..

Хевіз – унікальне для Європи напрям, автентичне місце, яке пропонує мандрівникам саме те, що вони шукають – яскраві враження в оточенні чудових пейзажів.

У центрі міста розташоване найбільше термальне озеро Європи, в термальній воді якого можна купатися в оточенні лілій цілий рік.

Історія заснованих на цілющій термальній воді спа-процедур в Хевізе налічує 220 років», - коментує включення Хевізу в рейтинг CEO European Best Destinations Максимільєн Лежен.

Архітектура Хевіза / Фото www.

При цьому близькість до таких великих міст, як Будапешт, Братислава, Відень і Загреб, робить Хевіз вдалим пунктом на шляху відпочиваючих, які бажають провести відпустку з користю для здоров'я, але не зациклюватися на одному конкретному місці.

До речі, навколо освіти озера в Хевізе ходить чимало легенд – від божественного до диявольської версій.

Але це вам вже краще дізнатися самостійно на місці.

#Угорщина#курорти#Хевіз.

Источник материала
Поделиться сюжетом