Микола Галушко допоможе власникам нерозмитнених автомобілів
Микола Галушко допоможе власникам нерозмитнених автомобілів

Микола Галушко допоможе власникам нерозмитнених автомобілів

Кандидат в народні депутати від політичної партії «Слуга народу» в 97 окрузі Микола Галушко та голова представництва ГО «АВТО ЄВРО СИЛА» у Броварах Олександр Назаренко підписали Меморандум про співпрацю.

В документі прописано, що в разі обрання Миколи Галушко народним депутатом в результаті голосування 21 липня Микола Галушко підтримуватиме законодавчі зміни щодо впровадження доступного розмитнення авто з іноземною реєстрацією.

««НІ» драконівським податкам на розмитнення авто з європейською реєєстрацією.

Разом з ГО «АВТО ЄВРО СИЛА» ми задекларували наші наміри спільно боротися за зміни у законодавстві»,- наголосив Микола Галушко на своїй сторінці у "Фейсбук".

Також кандидат в народні депутати від політичної партії «Слуга народу» в 97 окрузі заявив, що кожен українець повинен мати право купити авто в Європі за доступними цінами та розмитнити його без фінансового знущання зі сторони держави!.

«МЕМОРАНДУМ ПІДПИСАНО.

Ми працюємо разом! Разом боротимемося за скасування необґрунтованих та надвисоких штрафних санкцій для громадян України , що мають автомобіль з іноземною реєстрацією»,- резюмував Микола Галушко.

Таким чином, сторони меморандуму, підписавши цей документ, погодилися співпрацювати щодо вирішення питання доступного розмитнення для кожного українця.

Також кандидат в народні депутати підтвердив готовність голосувати у разі обрання його народним депутатом за законопроекти громадської організації «Всеукраїнська організація «Авто Євро Сила» в частині питань пов’язаних з доступним розмитненням автомобілів у Верховній Раді та відповідних комітетах та вносити свої законопроекти, правки для доступного розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації.

А Представництво громадської організації «Всеукраїнська організація «Авто Євро Сила» № 45 в свою чергу всіма силами сприятиме народному депутату в частині консультативних послуг в законопроектній роботі.

Источник материала
Поделиться сюжетом