В «Укргідроенерго» представили нового голову наглядової ради
В «Укргідроенерго» представили нового голову наглядової ради

В «Укргідроенерго» представили нового голову наглядової ради

Головою наглядової ради компанії «Укргідроенерго» обрали Валентина Гвоздія.

Про це повідомляється на офіційному сайті Пр.

Ат «Укргідроенерго».

Кандидатура Гвоздія в якості незалежного члена наглядової ради раніше була затверджена за підсумками відкритого відбору, в якому брали участь в цілому 56 претендентів.

Розпорядження про його призначення членом Наглядової ради було опубліковано раніше на урядовому сайті (№ 544-р від 17 липня 2019 року).

«Глибокі знання галузі – важлива умова ефективної роботи юриста.

Впевнений, мій досвід роботи у великих енергетичних проектах стане в нагоді на новій посаді і принесе користь державному підприємству», - прокоментував своє призначення Валентин Гвоздій.

До складу наглядової ради «Укргідроенерго» в якості незалежних членів також увійшли: Стівен Лерд Уолш – ексголова AES Ukraine, голова Traxys S.

A., Наталія Микольська – ексзаступник голови Мінекономрозвитку і торгівлі, Олег Терлецький – має досвід роботи в «Нафтогазі», Мінпаливенерго, «Укрнафті» і «Укрнафтопродукті».

Держава делегувала в наглядову раду підприємства заступника міністра фінансів України Василя Шкуракова, голову директорату енергетичних ринків Міненерговугілля Ольгу Богуславець і главу департаменту корпоративних і майнових відносин Міненерговугілля Вікторію Кальніченко.

Источник материала
Поделиться сюжетом