19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
НАЗК направило до суду 11 протоколів про порушення вимог законів щодо конфлікту інтересів
НАЗК направило до суду 11 протоколів про порушення вимог законів щодо конфлікту інтересів

НАЗК направило до суду 11 протоколів про порушення вимог законів щодо конфлікту інтересів

25 липня.

НАЗК направило до суду 11 протоколів про порушення вимог законів щодо конфлікту інтересів, пише УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

Національне агентство з питань запобігання корупції на засіданні 19 липня прийняло рішення про направлення до суду 11 протоколів про адміністративні правопорушення у зв’язку з недотриманням вимог щодо врегулювання конфлікту інтересів та іншими порушеннями Закону України “Про запобігання корупції”:.

сладено протокол стосовно народного депутата України Олександра Марченка, який є головою комісії з припинення (ліквідатором) сільськогосподарського ТОВ “Мовчанівське”, що має на меті одержання прибутку, чим порушено вимоги пункту 2 частини першої статті 25 Закону України “Про запобігання корупції”.

складено протокол стосовно першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Володимира Бялковського, який був головою комісії з припинення (ліквідатором) ПП “Юридична співпраця”, що має на меті одержання прибутку, чим порушив вимоги пункту 2 частини першої статті 25 Закону України “Про запобігання корупції”.

Вказані діяння містять ознаки адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена частиною другою статті 172-4 КУпАП.

складено протокол про адміністративне провопорушення стосовно народного депутата України Геннадія Чекіти, який звернувся із депутатським зверненням до першого заступника Міністра юстиції України з питання, у якому має приватний інтерес, чим порушив вимоги пункту 3 частини першої статті 28 Закону України “Про запобігання корупції”.

складено 2 протоколи стосовно начальника Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Романа Осуховського, який не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, що виник у зв’язку з організацією розгляду скарги на свої дії, що надійшла до Національної поліції України, та необхідністю надання відповіді на нього, і вчинив дії в умовах такого конфлікту інтересів.

складено 2 протоколи стосовно головного державного ревізора — інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області Оксани Шамрай, яка не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів, що виник у зв’язку з проведенням камеральної перевірки декларації платника єдиного податку стосовно близької особи (матері), та вчинила дії в умовах такого конфлікту інтересів.

складено 2 протоколи стосовно головного державного ревізора — інспектора відділу податків і зборів з юридичних осіб Васильківського управління ГУ ДФС у Київській області Юлії Куликовської, яка не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів, що виник у зв’язку з проведенням камеральної перевірки декларації платника єдиного податку стосовно близької особи (чоловіка), та вчинила дії в умовах такого конфлікту інтересів.

складено 2 протоколи стосовно директора Довбиської ЗОШ І — ІІІ ступенів Олега Хом’яка, який не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, що виник у зв’язку із його участю у засіданні атестаційної комісії І рівня Довбиської ЗОШ І — ІІІ ступенів, де розглядалися питання щодо відповідності займаній посаді вчителя математики Ірини Хом’як (дружини) та порушення клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня відділу освіти, культури у справах сім’ї, молоді та спорту Довбиської селищної ради про її відповідність раніше присвоєним кваліфікаційній категорії та педагогічному званню, і взяв участь у голосуванні стосовно вказаних питань.

Нагадуємо, 23 липня НАЗК внесло 4 приписи про порушення вимог законів щодо конфлікту інтересів.

Источник материала
Поделиться сюжетом