Медведчук не буде висуватися у віце-спікери Ради - Рабінович
Медведчук не буде висуватися у віце-спікери Ради - Рабінович

Медведчук не буде висуватися у віце-спікери Ради - Рабінович

12:36, 14 серпня 2019.

Політика.

23.

У ОПЗЖ наполягатимуть на тому, щоб опозиції віддали посаду віце-спікера.

Медведчук не буде висувати свою кандидатуру на посаду віце-спікера / фото УНІАН.

Представник «Опозиційної платформи — За життя» Вадим Рабінович вважає, що опозиції потрібно віддати комітети парламенту з питань бюджету, Регламенту та свободи слова.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам перед початком засідання Підготовчої депутатської групи.

Рабінович навів приклад, що в Німеччині представники влади очолюють 14 комітетів, а опозиції — 10.

На питання, які, на його думку, парламентські комітети в Україні мають бути віддані опозиції, Рабінович відповів: «Не на мою думку, це все записане в усіх положеннях, законах, і є практика.

Зазвичай, в будь-якій країні світу, опозиція має бюджетний комітет, Регламентний комітет, опозиція має комітет свободи слова.

Для початку хоча б так».

Стосовно голови політичної ради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктора Медведчука Рабінович зауважив: «Медведчук не буде висувати свою кандидатуру, і наша партія не буде його висувати з тієї простої причини, що він уже був і віце-спікером, і першим віце-спікером, і сьогодні він зосереджений на партійній роботі.

Він це вміє, знає і на цьому зосереджений».

Своєю чергою, представник ОПЗЖ Олександр Пузанов зауважив, що опозиція зазвичай отримує посаду віце-спікера парламенту, на чому у політсилі також наполягатимуть.

#Рабинович#Віктор Медведчук.

Источник материала
Поделиться сюжетом