Команда Зеленського оголосила "кастинги" на посади голів райдержадміністрацій
Команда Зеленського оголосила "кастинги" на посади голів райдержадміністрацій

Команда Зеленського оголосила "кастинги" на посади голів райдержадміністрацій

Новообраний президент України Володимир Зеленський за три місяці на посаді лише звільняв голів райдержадміністрацій в різних областях.

І – жодного призначення.

Тепер команда Зеленського оголосила, що шукає претендентів на голів РДА.

"Ми вже провели величезну роботу для пошуків крутих спеціалістів у Херсонській області.

Але країна сама себе не побудує, тож ми знову починаємо відкритий конкурс на посади голів РДА! Шукаємо розумних та цілеспрямованих керівників на посади голів районних державних адміністрацій у Львівській, Луганській, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях", - ідеться в повідомленні.Шукають потенційних претендентів завдяки онлайн-платформі Lift, запуск якої глава держави анонсував наприкінці травня.

Завдяки цьому проєкту сподіваються, що в політику прийдуть нові люди та втілять нові ідеї в управлінні державою.

На сайті Lift вказано, що основне завдання для майбутнього голови РДА - налагодження всіх процесів у підпорядкованих органах, службах та комісіях.

Забезпечення, розвиток і вдосконалення району.

На посади шукають "сильних управлінців, які мають досвід не менше 5 років на керівних посадах, професіоналів своєї справи, яким не байдуже майбутнє нашої країни, людей, що горять бажанням змінити хід історії та побудувати сильну державу".

Серед вимог – вища освіта, вміння ефективно керувати людьми, не боятися телекамер та питань журналістів, вміти працювати з великим потоком інформації, не боятися складнощів та перепон, негативно ставитися до корупції і ніколи не були притягнутим до кримінальної відповідальності, мати базові знання законодавства України.

Про зарплати - ні слова.

Нинішні голови РДА залежно від стажу, надбавок тощо отримують близько 20 тис.

грн у місяць.

Источник материала
Поделиться сюжетом