«Укрлендфармінг» інвестував близько $1 млн в очисні системи елеваторів
«Укрлендфармінг» інвестував близько $1 млн в очисні системи елеваторів

«Укрлендфармінг» інвестував близько $1 млн в очисні системи елеваторів

11:19, 19 серпня 2019.

Агро.

Великі соціально відповідальні аграрні компанії активно впроваджують екологічні системи на виробництві.

Фото прес-служба.

Один з найбільших агрохолдингів Європи «Укрлендфармінг» (Ukrlandfarming) українського бізнесмена Олега Бахматюка інвестував близько 1 млн.

США в очисні установки власних елеваторних комплексів.

Обсяг інвестицій «Укрлендфармінгу» в обладнання, монтаж та запуск систем очистки власної елеваторної мережі, потужність якої понад 2,6 млн тонн одночасного зберігання зерна, за останні три роки склав близько 1 млн дол.

Ще 400 тисяч гривень агрохолдинг витратить на екологічні заходи одного з елеваторних комплексів цього року.

Серед сучасних систем, якими обладнані елеватори «Укрлендфармінгу», – аспіраційні, повітроочисні системи, високоякісні фільтри-пиловловлювачі від світових лідерів - компаній Pulsejet та Mac.

«У поточному році ми встановлюємо систему пневмосепарування зерна від пилу та плівки квіткової, продуктивністю 200 т/год по зерну кукурудзи, за допомогою комплексної установки ВМЗ -200, на елеваторі ТОВ СП Нива у місті Дубно, вартістю близько 400 тис.

грн, - розповів Володимир Сущенко, керівник департаменту зернозберігання та комбікормового виробництва «Укрлендфармінгу».

– Дубенський елеваторний комплекс групи компаній «Укрлендфармінг» має потужність 285 тис.

тонн одночасного зберігання зерна.

Підприємство володіє всіма дозвільними документами на викиди, регулярно проходить перевірки державними органами контролю.

Дослідження проб повітря з прилеглих до комплексу територій не виявляють жодних шкідливих домішок, вміст зернового пилу значно менший за граничні допустимі норми.

Підприємство продовжує модернізовувати та вдосконалювати системи очистки».

Група компаній «Укрлендфармінг» управляє однією з найпотужніших в Україні мереж елеваторних комплексів, два з яких найбільші в Євразії.

"Укрлендфармінг" є одним з лідерів серед українських агропромислових холдингів, який займається вирощуванням зернових та олійних культур, насіння, виробництвом яєць і яєчних продуктів (Avangardco IPL), тваринництвом.

До складу компанії входять 17 елеваторів, 11 агровиробничих кластерів, 19 птахофабрик, 3 інкубатори, 10 фабрик з вирощування молодняку, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яєць, завод з переробки яєць "Імперово Фудз", сучасні птахокомплекси "Авіс" і "Чорнобаївське", загальною потужністю 3,5 млрд яєць у рік і поголів'ям в 10,5 млн курей-несучок - найбільшим в Україні в 2018 р.

Власником агрохолдингу є бізнесмен Олег Бахматюк.

#Ukrlandfarming#Укрлендфармінг#Олег Бахматюк.

Источник материала
Поделиться сюжетом