Поліція: вбивство двох жінок з Броварів інсценували для затримання замовників
Поліція: вбивство двох жінок з Броварів інсценували для затримання замовників

Поліція: вбивство двох жінок з Броварів інсценували для затримання замовників

21 серпняю УНН.

Правоохоронці провели спецоперацію з інсценування вбивства двох жінок з Броварів Київської області, щоб вийти на групу замовників злочину.

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Києві.

"Затримали чотирьох підозрюваних в організації замовного вбивства двох жінок, життя яких оцінили у 50 тисяч доларів США.

Спецоперація закінчилася вдало - мати та донька лишилися живі", - зазначили у поліції.

"Замовником виявився колишній чоловік потерпілої, з якою у нього тривають судові спори щодо поділу майна після розлучення.

Переслідуючи корисну мету, усвідомлюючи неминучість судового рішення на користь колишньої дружини та її доньки, діючи в змові із уже своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбиство (50 тися доларів США)", - повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Групу зловмисників затримано у порядку ст.

208 КПК України.

За місцем їх проживання та перебування проведено санкціоновані обшуки, під час яких, як вказано, виявлено та вилучено: сім-картки операторів мобільного зв’язку та мобільні телефони, банківські картки, частину грошових коштів, якими розраховувалися за вчинення замовного вбивства.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.

1 ст.

14, п.

11 ч.

2 ст.

115 КК України триває.

Готуються повідомлення про підозру, клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, а також клопотання про проведення обшуків та про призначення судових експертиз по вилучених речах і документах.

Пізніше правоохоронці на території Броварського району виявили автомобіль Toyota Rav4.

Источник материала
Поделиться сюжетом