Завтра в Україні очікується штормове попередження
Завтра в Україні очікується штормове попередження

Завтра в Україні очікується штормове попередження

Завтра, 22 серпня,у більшості областей очікується поривчастий вітер.

Україна опиниться в зоні вітрів, повідомляє синоптик Наталія Діденко в своєму Facebook."Візьміть це до уваги, уважно паркуйте автомобілі, але не затримуйтеся довго під старими великими деревами", - зазначила Діденко.

За її словами, антициклон Corina і циклоничість десь поблизу Каспійського моря протистоять і ця боротьба створить умови для сильного вітру.

Така погода – не дуже типова для нашої країни небезпека, але,пам'ятайте про те, що вона може стати справжнім стихійним лихом.

Не прагніть цієї ж секунди і за всяку ціну покинути територію, озирніться, чи не спровокуєте ви таким чином ДТП.

Якщо на вашу машину падає дерево або стовп, пригніться в салоні до рівня подушки сидіння, а то й нижче, адже важкий ствол здатний сильно зім'яти дах сучасного легковика;• обминайте хиткі будівлі, якщо лихо застало вас на вулиці, заховайтеся в підвал найближчого будинку;• якщо ви на відкритій місцевості, притисніться до землі на дні яру, канави, кювету, захищаючи голову одягом;• уникайте мостів, естакад, трубопроводів, ліній електромереж, водойм, потенційно небезпечних промислових об'єктів та дерев;• не наближайтесь до води подивитися на шторм.

Над західними областями хвіст північного атмосферного фронту може принести періодичні грозові дощі, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Источник материала
Поделиться сюжетом