"Слуга народу" готова віддати кожній фракції по комітету – Стефанчук
"Слуга народу" готова віддати кожній фракції по комітету – Стефанчук

"Слуга народу" готова віддати кожній фракції по комітету – Стефанчук

Народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук заявив, що його політсила готова віддати керівництво одним комітетом кожній фракції.

Про це він розповів журналістам перед засіданням Підготовчої групи, передає "Укрінформ".

"Зараз усе це буде предметом наших дискусій, тому що спочатку ми виходили на те, що ми 21 комітет хочемо очолити, віддавши всі інші, там першого заступника і заступника нашим колегам.

Після ми запропонували інший підхід, коли ми готові кожній з опозиційних сил віддати по комітету на керівництво, самі взявши (посаду - ред.) першого заступника чи секретаря, але ми зараз подивимося, бо це буде залежати від того, з якими пропозиціями прийдуть наші колеги", - пояснив Стефанчук.

За його словами, "Слуга народу" може одноосібно вирішити усі питання, пов’язані із комітетами, на власний розсуд, однак депутати прагнуть "задовольнити усіх учасників процесу".

""Найголовніше питання, по якому ми сьогодні спробуємо дійти до якогось проміжного етапу, - це питання пропозицій із наповненості комітетів.

Ми розглянемо всі ті пропозиції від партій, які надійшли, і особливо — від позафракційних депутатів.

Тому що там своя історія.

І спробуємо, максимально використовуючи два принципи, - пропорційності і професіоналізму, - запропонувати своє бачення комітетів", - сказав Стефанчук.

Загалом там буде 23 комітети, на головування в 21 з яких претендує партія "Слуга народу".

Источник материала
Поделиться сюжетом