«Фуд Факторі» розширив асортимент спіруліни
«Фуд Факторі» розширив асортимент спіруліни

«Фуд Факторі» розширив асортимент спіруліни

Про це овідомляє shotam.

«Півтора роки ми за допомогою вчених та спеціалістів вивчали спіруліну, її корисні властивості.

Ми чудово розуміли, що цей продукт популярний за кордоном і сподівалися, що і українці захочуть спробувати.

Вже у 2016 році створили компанію «Фуд Факторі» та вже вирощували спіруліну під ТМ Spirulinka», — розповів Алім Кунах, співзасновник компанії.

За його словами, спіруліна росте дуже швидко і регулярно генерує операційний потік.

Уже через місяць можна збирати урожай.

У «Фуд Факторі» спіруліну вирощують в біореакторах, де підтримується спеціальне середовище для водоростей.

Щоб отримати продукт, який не має болотного запаху та смаку, було створено спеціальні умови, подібні до лабораторних.

На дослідження та створення виробництва компанія витратила близько $100 тис.

«У вересні 2017 року ми пройшли реєстрацію у FDA (Food and Drug Administration — Американське федеральне управління із нагляду за якістю харчових і лікувальних препаратів).

Завдяки цьому ми можемо поставляти продукцію в Америку.

Арабський ринок є також перспективним для нас, адже там розвивається тенденція здорового харчування», — додав Алім Кунах.

Источник материала
Поделиться сюжетом