На Чернігівщині виявили теплицю з коноплею та галюциногенними грибами на мільйон гривень
На Чернігівщині виявили теплицю з коноплею та галюциногенними грибами на мільйон гривень

На Чернігівщині виявили теплицю з коноплею та галюциногенними грибами на мільйон гривень

01:24, 18 вересня 2019.

Інциденти.

Поліція задокументувала майже 1000 рослин та вилучила понад десять кілограмів висушеної маріхуани.

Поліція задокументувала майже 1000 рослин конопель / фото cn.

У Борзнянському районі Чернігівщини поліція викрила власника високотехнологічної теплиці з елітною коноплею та галюциногенними грибами вартістю в мільйон гривень за цінами «чорного» ринку.

Як повідомили УНІАН у секторі комунікацій ГУНП в області, вчора під час перевірки оперативної інформації про вирощування жителем одного з сіл нарковмісних рослин правоохоронці виявили в господарстві громадянина плантацію добре доглянутої коноплі.

В ході санкціонованого обшуку поліція задокументувала майже 1000 рослин та вилучила більше десяти кілограмів висушеної маріхуани.

Чоловік господарське приміщення пристосував для вирощування коноплі, обладнав його системою вентиляції, спеціальним освітленням та утепленням.

«Також «наркофермер» у лотках і банках вирощував кілька кілограмів екзотичних як для Чернігівщини галюциногенних грибів.

За цінами «чорного» ринку вартість наркотичної сировини оцінюється у мільйон гривень», - зазначається у повідомленні поліції.

Також «наркофермер» вирощував кілька кілограмів галюциногенних грибів / фото cn.

Поліція вилучила зразки рослин та обладнання й направила їх на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за ч.

1 ст.

309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) - карається позбавленням волі на строк до трьох років, а також за ч.

2 ст.

310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

фото cn.

Триває слідство.

Встановлюються інші обставини, що вказують на можливість вчинення тяжких злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Одеській області правоохоронці затримали батька і сина, з присадибної ділянки яких було вилучено понад 550 кущів культивованих конопель.

#Чернігівщина#плантація коноплі#конопля в Україніпогода у Чернігові.

Источник материала
Поделиться сюжетом