Сьогодні Рада планує реформувати прокуратуру та запровадити електронний чек
Сьогодні Рада планує реформувати прокуратуру та запровадити електронний чек

Сьогодні Рада планує реформувати прокуратуру та запровадити електронний чек

09:22, 19 вересня 2019.

Політика.

План роботи містить 18 проектів законодавчих актів.

Чим народні депутати будуть займатися 19 вересня / фото УНІАН.

Верховна Рада має намір проголосувати за проект реформування органів прокуратури, дозволити проводити обшуки у парламентарів без згоди ВРУ і запровадити електронний чек.

Такі дані містяться у плані роботи на 19 вересня, опублікованому на сайті парламенту.

Народні депутати планують почати роботу із включення до порядку денного сесії законопроекту, який передбачає проведення виборів мера Києва 8 грудня.

Далі на розгляді два законопроекти у першому читанні - про структуру прав власності провайдерів телемереж, а також про зміни до порядку звільнення і призначення членів Нацради з питань ТБ.

Після цього до кінця дня народні обранці розглядатимуть законопроекти у другому читанні, які парламент підтримав за основу минулого тижня.

Зокрема, йдеться про продовження на три роки закону про фінансову реструктуризацію, реформу Генпрокуратури, реформу держслужби.

Окрім того, Верховна Рада має намір об’єднати звітність з єдиного внеску зі звітністю з податку на доходи фізичних осіб.

У порядку денному - проект змін до КПК, який передбачає обшуки у нардепів без дозволу Ради.

Парламент має намір остаточно запровадити зміни в законодавство, щоб ввести електронний чек, а також про кешбек покупцю в разі незаконно виданого чека.

#Верховна Рада України.

Источник материала
Поделиться сюжетом