Як видалити свій профіль в Фейсбук: покрокова інструкція
Як видалити свій профіль в Фейсбук: покрокова інструкція

Як видалити свій профіль в Фейсбук: покрокова інструкція

Резервна копія або деактивація облікового запису2.

Як безповоротно видалити свій аккаунт у соціальній мережі фейсбук3.

Якщо просто забули пароль4.

Видалення облікового запису з телефону.

Популярна нині соціальна мережа Facebook з кожним днем ​​охоплює все більше користувачів, які вже давно не використовують соціальну мережу виключно для спілкування.

Для багатьох людей можливість використовувати фейсбук це можливість завжди дізнаватися актуальні новини свого міста або країни в цілому, так само можливість купувати потрібні товари за вигідною ціною або навіть робити свій бізнес.

Але в один момент може прийти усвідомлення, що невиправдано багато часу проводиться в соціальній мережі і це замість того, щоб займатися реальними справами або ж просто проводити час з сім'єю.

На піку розуміння цієї ситуації користувач може зважитися на такий крок як тимчасова деактивація аккаунта або ж повноцінне видалення своєї сторінки.

Як це зробити ми докладно розповімо в нашому матеріалі.

Резервна копія або деактивація облікового запису.

Почнемо зі створення резервної копії.

На перший погляд це не зовсім просто, але якщо керуватись з інструкцією, то процес створення резервної копії зовсім не займе багато часу і сил.

Перше, що потрібно зробити це зайти в налаштування і перейти на вкладку «загальні».

З декількох варіантів вибираємо «скачати копію» і починаємо створення архіву використовуючи всю вашу інформацію в Facebook.

Щоб процес почався необхідно ввести свій пароль і знову повторити створення архіву.

Після цього необхідно увійти в свою електронну пошту, яка пов'язана зі сторінкою фейсбук.

Це та пошта, яку використовував людина при реєстрації свого аккаунта, тому якщо пароль від неї загублений, то людині знадобитися додатковий час, щоб відновити пароль.

Цей крок не вдасться обійти адже він дуже важливий у створенні копії.

Коли ж з поштою вирішене питання, то необхідно перейти за посиланням, зазначеним в листі, знову ввести пароль і натиснути на «завантаження архіву».

Зазначений архів необхідно зберегти у форматі zip на своєму комп'ютері.

Вкрай не рекомендується зберігати такі дані на робочому столі, так як мінімальний збій і в першу чергу злітають всі дані саме з робочого столу.

Після цих маніпуляцій можна видаляти свій основний аккаунт.

Якщо ж користувач просто тимчасово деактивує свій аккаунт, то це означає, що за бажанням в будь-який час він зможе його знову активувати.

При цьому під час деактивації інші користувачі не зможуть бачити вашу хроніку, але зможуть бачити відправлені їм повідомлення від вас.

Деактивовану сторінку, можна просто закрити і відправитися займатися своїми справами.

Деякі користувачі плутають позначення аккаунт і сторінка.

До аккаунту можуть бути підв'язані кілька сторінок до одного номеру та імейлу.

Для Фейсбуку за фактом все одно скільки сторінок, а ось для людей це іноді грає роль, так як одна і та ж людина може вести кілька сторінок з різною тематикою, наприклад з продажем речей і наданням косметичних послуг.

Якщо ж одна сторінка стає непотрібною, то людина може її деактивувати окремо від інших.

Популярні новини зараз.

Головне за день 11 листопада: Зеленський стрімко втрачає рейтинги, Ляшко витанцьовує під російський шансон.

Афера під носом у Зеленського: бойовики "Л/ДНР" і мертві душі ОРДЛО отримували українські пенсії.

Пальчевський розповів про секс Порошенка, зв’язки з Медведчуком та Зеленським: "З цим треба щось робити".

Українці масово тікають з Польщі: часу залишилося мало, країна на межі.

Показати ще.

Як безповоротно видалити свій аккаунт у соціальній мережі фейсбук.

З резервною копією і активацією розібралися, тепер прийшла черга дізнатися, як же можна повністю видалити свою сторінку.

Цей процес буде проходити трохи складніше і довше ніж створення резервної копії.

Прямої кнопки на видалення свого облікового запису немає, тому люди, охочі видалити свої сторінки, не знайшовши потрібної кнопки просто залишають цю ідею, і як правило продовжують і далі користуватися своїм акаунтом.

Але якщо прийнято рішення і все ж є бажання видалити свою сторінку, то користувачеві необхідно зайти в підрозділ з назвою «допомога» і там вводимо основний посил «Як видалити свій аккаунт назавжди».

Коли ж з'являться результати пошуку, то потрібно клікнути по відповідному посиланню і в розпочатому тексті натиснути на посилання «повідомити нам про це».

Після цього можна буде побачити бажану кнопку «Видалити мій акаунт».

Користувачеві ще раз буде потрібно ввести свій пароль і пройти тест на ідентифікацію і навіть адекватність! Після цих маніпуляцій знову потрібно зайти на свою пошту, де має з'явитися лист, який повідомить, що операція з видалення облікового запису пройшла успішно.

Але в цьому ж листі буде посилання на випадок, якщо ви отямилися і все-таки вирішили все повернути назад.

Є декілька днів, щоб відновити видаленний акаунт, ms.

Користувач повинен розуміти, що якщо він все-таки зважитися видалити свій аккаунт, то він вже не зможе відновити його.

Сторінка користувача буде видалена через кілька днів після того, як система отримає про це запит.

Якщо ж після видалення вдруге увійти в фейсбук, то система автоматично ліквідує цей запит і сторінка знову буде активна.

На видалення резервної копії потрібно більше часу, так, ще на протязі 90 днів вони зберігаються в самій системі, при цьому ні вам, ні іншим користувачам ваша інформація не буде доступною.

Для ваших друзів буде доступна історія листування з вами, так як вона зберігається не в ваш обліковий запис, а на сторінці тих, з ким ви вели бесіди.

Якщо людина видаляє аккаунт, то вона повинна розуміти, що видалиться не тільки його сторінка, але і всі фото, записи, відео та друзі.

Звичайно, для адекватних реальних друзів це не стане на заваді.

А ось для віртуалів це може стати легким потрясінням, адже кому ж вони тепер вранці будуть слати зображення «Доброго ранку» і надсилати різні прикольні і політичні відео!.

Тому якщо на сторінці є важлива для вас інформація, то краще зробити копію і при необхідності нею скористатися.

Коли користувач пішов з Фейсбук, то природно, що на пошту йому більше не будуть приходити різні сповіщення та пропозиції змінити фото, додати когось в друзі і інші запрошення.

Якщо користувач повністю видаляє аккаунт, то разом з ним він видаляє і всі сторінки, які були підв'язані до цього аккаунту.

Видаляючи акаунт видяляються і всі сторінки прив'язані до нього, evrikak.

Якщо просто забули пароль.

Для деяких людей втрата пароля від особистої сторінки дорівнює катастрофі і замість того, щоб його відновити і запам'ятати або ж записати десь деякі «дуже геніальні» люди просто кидають одну свою сторінку і заводять іншу.

В результаті якщо гарненько поритися на сайті у кожного п'ятого користувача можна знайти його колись першу занедбану сторінку.

Так уже повелося, що, коли людина створює аккаунт, вводить логін, пароль і всі необхідні дані для реєстрації він їх вкрай рідко записує і як правило покладається на свою пам'ять.

Але у побутовості не тільки паролі на розумі, тому якщо раптом несподівано злітає система або ж користувачеві просто доводиться увійти в свій аккаунт з іншого ПК або телефону, то не завжди вдається пригадати пароль.

Забутий пароль можна відновити або через електронну пошту, або через номер мобільного телефону, який вказувався при реєстрації.

Але якщо ж користувач деактивував або видалив свою сторінку, а потім вирішив її відновити, а пароль забув, то в цьому випадку відновити пароль буде неможливо.

Тим, хто вирішив відновити сторінку, але забув пароль, такий принцип може здатися абсолютно марним, але якщо розібратися, то стає зрозуміло, що це необхідно для того, щоб уберегти інших користувачів і їх акаунти від блокування різними шахраями.

Видалення облікового запису з телефону.

Повноцінно видалити акаунт з телефону на сьогоднішній день неможливо.

Так, зі смартфонів можна тільки тимчасово деактивувати свою сторінку.

Тому якщо користувачеві просто потрібно обмежити доступ до своєї сторінки і якісь дані, то тимчасова деактивація в цьому підійде.

Щоб це зробити з телефону, то користувачеві необхідно зайти в свій додаток «фейсбук», ввести свої дані - логін і пароль.

Хочеться підкреслити, що це повинно все робитися з додатку, мало буде просто зайти на сторінку з будь-якого браузера.

Так, в додатку в правому верхньому куті можна побачити напис вхід, головна і три горизонтальні лінії розташовані одна під іншою.

Ось нас в даному питанні будуть цікавити саме ці лінії.

Необхідно натиснути на цей значок і ми потрапляємо в меню, де потрібно вибрати «Налаштування», а далі «Налаштування облікового запису».

Серед запропонованих опцій знаходимо опцію «Безпека» і в цьому підменю і буде ярличок за допомогою якого можна деактивувати свій аккаунт.

Якщо ж цього буде недостатньо, і користувач точно вирішив, що йому в фейсбуці більше робити нічого, то для повного видалення потрібно буде скористатися повним доступом через комп'ютер або ноутбук.

З питань видалення, деактивації сторінок, а також по ряду інших важливих питань вас проконсультує довідка Фейсбук.

У довідці докладно розкажуть, як створити нову сторінку, відкрити ту чи іншу вкладку, оновити особисті дані або ж як поміняти головну фотографію.

Там зберігається актуальна інформація і зібрані найпотрібніші відповіді на найбільш поширені і популярні запитання користувачів зі всієї земної кулі.

Команда Facebook вже багато років тримає марку як творці гідного продукту, який з кожним днем ​​стає популярнішим.

Іноді відсутність акаунтів у соціальній мережі дійсно дає можливість зрозуміти себе, сидіти в телефоні тільки по важливим справах, а не годинами перегортати сторінку за сторінкою.

Піти з Фейсбук для деяких може означати якщо не початок нового життя, то хоча б це означає почати нову сторінку в своєму житті, без «лайків», сотень фото і нарешті перейти до реального спілкування зі справжніми друзями, які прийдуть і врятують в скрутну хвилину, а не просто напишуть пару сухих слів підтримки.

Источник материала
Поделиться сюжетом