НАБУ повідомило про підозру екс-нардепу Дзензерському
НАБУ повідомило про підозру екс-нардепу Дзензерському

НАБУ повідомило про підозру екс-нардепу Дзензерському

Денис Дзензерський.

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) за погодження прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) повідомили про підозру народному депутату VIIІ скликання у декларуванні недостовірної інформації за 2015-2018 роки.

Про це повідомляє прес-служба САП.

"Встановлено, що протягом 2015-2018 років колишній депутат, з метою приховування інформації про свій реальний майновий стан, не задекларував наявність у себе невиконаних фінансових зобов'язань перед банківськими установами України на суму понад 4,7 млрд грн", - йдеться у повідомленні.

Дії екс-нардепа кваліфікували за ст.

366-1 КК України.

Зазначається, що наразі вказана особа не перебуває за місцем свого проживання, тому вручення письмового повідомлення про підозру було здійснено у порядку, визначеному ст.

278, 111, 135 КПК України (надіслано засобами поштового та електронного зв'язку).

У повідомленні САП прізвище нардепа не вказано, проте, за інформацією "Інтерфакс-Україна", йдеться про депутата VIII скликання Дениса Дзензерського (входив до фракції "Народний фронт").

Раніше САП передала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика в недекларуванні позички в розмірі 1,2 млн доларів.

Источник материала
Поделиться сюжетом