Вісім незвичайних постерів з'являться у вагонах поїзда київського метрополітену
Вісім незвичайних постерів з'являться у вагонах поїзда київського метрополітену

Вісім незвичайних постерів з'являться у вагонах поїзда київського метрополітену

Вісім незвичайних постерів з'являться у вагонах одного з поїздів Оболонсько - Теремковської (синьої) лінії київського метрополітену.

Протягом наступного місяця вони будуть розповідати історії людей, причетних до трагічних подій 1932-1933 рр.

в Україні: Голодомору, суворої цензури, змов і масових репресій.

Проект приурочений до виходу історичного трилера "Ціна правди" на екрани українських кінотеатрів 28 листопада, а також напередодні Дня пам'яті жертв Голодомору, який цього року припадає на 23 листопада.

Місія проекту – привернути увагу широких верств суспільства до проблеми правди і постправди в сучасному мета-інформаційному світі, а також спонукати українців дізнатися більше про важливі та цікаві факти з історії нашої країни.

ins{.

Наступним кроком кампанії стане перфоманс "Ті, що блукають", який відбудеться 22 листопада в 18:00 на верхньому майданчику станції метро "Дорогожичі".

Цей мистецький проект був презентований в минулому році Національним музеєм "Меморіал жертв Голодомору" разом з театром-студією Veritas у межах 85-ї річниці Голодомору-геноциду.

В основі сценарію – свідчення очевидців Голодомору з архіву Меморіалу жертв Голодомору і опубліковані свідчення з книги "33-й: голод: Народна Книга-Меморіал".

Почесною гостею кінофестивалю стане режисер Агнешка Холланд - вона відвідає Київ, щоб особисто представити історичний трилер.

Трейлер картини можна подивитися тут.

Раніше творці картини представили яскравий бекстейдж з виконавцями головних ролей.

Источник материала
Поделиться сюжетом