Корпорація VISA з 2020 року буде повністю забезпечуватися електроенергією з ВДЕ
Корпорація VISA з 2020 року буде повністю забезпечуватися електроенергією з ВДЕ

Корпорація VISA з 2020 року буде повністю забезпечуватися електроенергією з ВДЕ

Корпорація VISA, яка є найбільшою компанією в галузі цифрових платежів, взяла на себе добровільні зобов'язання з 2020 року повністю забезпечувати свої глобальні операції електроенергією, виробленою на основі відновлюваних джерел енергії, пише .

Частиною цього кроку є приєднання VISA до глобальної ініціативи RE100, що об'єднує компанії, які прагнуть використовувати тільки чисту енергію в своїй роботі.

Нині VISA використовує близько 35% «зеленої» електроенергії, а прагне досягти 100%, що не так просто.

Корпорація вирішила працювати з місцевими енергетичними компаніями на всіх локальних ринках для підбору рішень, «які найкращим чином відповідають її підходу до відновлюваної електроенергії».

VISA шукатиме можливості ефективних інвестицій в місцеві відновлювані джерела енергії на ринках, де у компанії є великі об'єкти.

Йдеться передусім про чотири підрозділи в США і Великобританії, на частку яких припадає 80% світового споживання електроенергії.

Для досягнення своєї мети VISA також фокусується на реалізації ініціатив щодо підвищення ефективності, які скорочують використання енергії в центрах обробки даних і офісах компанії.

По всьому світу корпорація продовжує інвестувати в заходи з підвищення енергоефективності, включаючи проектування і експлуатацію будівель на основі «зелених стандартів» (LEED), модернізацію освітлення, датчики руху та ін.

Політика компанії передбачає, що щонайменше 90% нової електроніки в найбільших корпоративних офісах має відповідати стандартам ENERGY STAR або EPEAT.

Источник материала
Поделиться сюжетом