Затишна вітальня: 10 оригінальних ідей оформлення кімнати
Затишна вітальня: 10 оригінальних ідей оформлення кімнати

Затишна вітальня: 10 оригінальних ідей оформлення кімнати

Вітальня є серцем і візитною карткою вашого будинку.

Саме тут вечорами збирається вся родина для спільного відпочинку і проведення часу.

Тому спроектувати її необхідно ретельно, враховуючи всі нюанси і основні тренди.1.

Білий обідній стіл відмінно поєднується зі стільцями будь-яких інших кольорів, проте в комбінації з білими стільцями обідня група буде здаватися особливо легкої і повітряної.

Таке колірне рішення ідеально підходить для маленьких кімнат, які хочеться зробити просторіше, сучасних інтер'єрів, в яких ви не хочете привертати увагу до їдальні, або сонячних приміщень, в яких ви хочете створити відчуття свіжості і чистоти.2.

Дерев'яна і плетені мебліНатуральні матеріали створюють дуже органічний композицію, прекрасно поєднуючись між собою, особливо коли це стосується дерева і ротанга.

Плетені крісла навколо дерев'яного столу виглядають дуже виразно - створюється контраст між легкістю і масивністю, ажурністю і монолітністю.

Такі обідні групи будуть органічно виглядати на терасах, верандах, балконах і в будь-яких інтер'єрах, в яких хочеться домогтися відчуття тропічного курорту і річної безтурботності.3.

Індустріальний чарівність.

Старі металеві стільці можна оновити, пофарбувавши їх у новий яскравий колір, як це було зроблено в цьому прикладі з жовтим стільцем.

Проект на пару днів перетворить звичайний стілець в привабливий елемент інтер'єру - він пожвавить брутальну обстановку в індустріальному стилі і стане яскравим акцентом всієї обідньої зони.

Не забудьте підтримати обраний відтінок фарби хоча б одним додатковим елементом - наприклад, рамкою для картини або настінним декором.4.

В якості компаньйонів до обіднього столу не обов'язково використовувати стільці.

Можна віддати перевагу комфортним м'яким крісел з високим сидінням.

Цей варіант обстановки відмінно підійде для маленьких кімнат-їдалень, об'єднаних в вітальнями: адже в такому випадку ви легко зможете використовувати крісла в зоні вітальні в якості додаткових посадочних місць.

Це дозволить не змушувати приміщення зайвими меблями і збереже в просторі більше "повітря".5.

Природні та оброблені фактури.

Необроблене дерево масивного обіднього столу на великому стійкому подстолье контрастує з кольоровим покриттям легких і витончених крісел.

У той же час крісла перегукуються за кольором з килимом, що вносить свою лепту у створення візуально гармонійного середовища інтер'єру.6.

Для невеликих приміщень і обідніх зон, розташованих, наприклад, в кутку вітальні або кухні, краще використовувати компактну і легку меблі - це дозволяє зберегти більше вільного місця і зробити приміщення більш функціональним і зручним.

А ось щоб зробити інтер'єр більш просторим візуально, віддайте перевагу металевим, скляним і дзеркальних поверхонь - за рахунок відображень і гри світла предмети меблів з такими поверхнями будуть виглядати набагато витонченіше, ніж такі ж предмети з дерева.7.

Якщо ваша їдальня прикрашена молдінгами, розетками, колонами, виразними дверима і віконними рамами в класичному стилі, то це може стати чудовою нагодою підтримати грандіозний дух приміщення за рахунок класичних меблів.

Часом вони дивують своєю абсурдністю.

Було обстежено 634 готелів із 4-зіркових готелів та 523 з 5-зіркових готелів для визначення поведінки злодіїв залежно від їх багатства.

Ймовірність викрадення телевізорів у 5-зіркових готелях в 9 разів більша порівняно з 4-зірковим сегментом.

Твори мистецтва є популярними предметами присвоєння в розкішних готелях.

У 5,5 разів більша ймовірність крадіжок.

Планшетні комп'ютери та матраци також крадуть набагато частіше в 5-зіркових готелях.

Источник материала
Поделиться сюжетом