У Канаді будують тепличний комплекс на біогазі зі сміттєзвалища
У Канаді будують тепличний комплекс на біогазі зі сміттєзвалища

У Канаді будують тепличний комплекс на біогазі зі сміттєзвалища

В Онтаріо(Канада) збільшать площу тепличного комплексу, який працює на біогазі зі сміттєзвалища, вдвічі – до 16 гектарів.

Проект реалізує компанія Twin Creeks, передає Landlord.

«Мій батько Джордж створив Cornelissen Farms, яка спочатку займалася землеробством, птахофермами і навіть елеваторами, а потім захопилася тепличним бізнесом, - розповідає власник Twin Creeks Майк Корнеліссен.

- Восени 2015 року наша родина придбала велику земельну ділянку поруч із сміттєзвалищем і почала співпрацювати з нідерландською компанією Havecon над розробкою нового проєкту з вирощування тепличних культур».

Навесні 2016 року Майку Корнеліссену вдалося укласти угоду про постачання біогазу із сусідньою компанією, яка працює на ресурсах сміттєзвалища, і збудувати перші 4 га теплиць Twin Creeks.

У 2018-му, після успішного першого року, компанія вирішила розширити комплекс ще на 4 га, а у 2019 році – ще на 8 гектарів, збільшивши загальну площу теплиць до 16 га.

Передбачається, що завдяки додатковим 8 гектарам Twin Creeks Greenhouse стане одним із найбільших виробників перцю у Канаді.

Источник материала
Поделиться сюжетом