Фонд держмайна шукає радників з приватизації «Центренерго»
Фонд держмайна шукає радників з приватизації «Центренерго»

Фонд держмайна шукає радників з приватизації «Центренерго»

13:22, 21 січня 2020.

Енергетика.

Нещодавно пройшла ротація членів наглядової ради «Центренерго», а голова ФДМУ видав наказ про проведення конкурсу на керівника підприємства і направив наказ до Мінекономіки для його організації.

Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко видав наказ про створення конкурсної комісії з відбору радників з приватизації ПАТ «Центренерго», повідомляє прес-служба фонду.

«Інвестиційні радники вже працюють з 5 об'єктами великої приватизації, і Фонд державного майна України розпочав процедури відбору радників з приватизації для Центренерго.

У лютому будуть запущені процедури підготовки до приватизації ряду наступних об'єктів великої приватизації.

З метою детального аналізу стану справ в компанії за результатами 2019 року Фонд держмайна також залучає аудиторську компанію з бездоганною репутацію», - цитує Сенниченка його прес-служба.

У Фонді держмайна нагадали, що нещодавно пройшла ротація членів наглядової ради «Центренерго», а голова ФДМУ видав наказ про проведення конкурсу на керівника підприємства і направив наказ до Міністерства економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства для його організації.

Довідка УНІАН.

Компанія «Центренерго» є одним з провідних виробників електроенергії в Україні.

Держава володіє 78,289% акцій компанії.

До складу компанії входять три теплові електростанції - Вуглегірська, Зміївська та Трипільська, їх сумарна встановлена проектна потужність становить 7665 МВт - 14% генеруючої потужності України.

«Центренерго» поставляє електроенергію у Київську, Харківську і Донецьку області.

Підприємство входить до переліку об'єктів великої приватизації.

Источник материала
Поделиться сюжетом