У Франції автодром отримав екологічний сертифікат
У Франції автодром отримав екологічний сертифікат

У Франції автодром отримав екологічний сертифікат

У Франції автодром Поль-Рікар отримав сертифікат з найвищою екологічною оцінкою.

Згідно з аудитом Міжнародної автомобільної федерації(FIA), на даний момент це єдина траса у країні і друга у світі, яка має три зірки, передає f1news.

"На початку 2000-х ми реконструювали автодром з розрахунком на його стабільний розвиток відповідно до екологічних стандартів і почали збирати дощову воду, знижувати завдяки зеленим насадженням і створенню штучного пагорба рівень шуму, переробляти шини, сортувати сміття, встановлювати сонячні панелі, - розповідає директор автодрому Стефан Клер.

- У нашому автопарку з'явилися машини з електричними і гібридними двигунами, ми встановили зарядні станції для електромобілів, обладнали станцію для виробництва водню».

Співробітники Поль-Рікара продемонстрували бездоганну роботу під час аудиту FIA, що тривав майже рік, продовжує Стефан Клер.

«Пишаюся роботою нашої команди на чолі з директором відділу кадрів Наталі Рейтцер, відповідальною за цей проект, - зауважив він.

- Ми першими у Франції отримали сертифікат з найвищою екологічною оцінкою, але повинні продовжувати роботу, більше інвестувати в цей проект і кожного дня думати, що ще можна поліпшити».

Цього року автодрому виповнюється 50 років, і власники траси планують представити спеціальний логотип.

"Ми вирішили розробити ювілейний логотип, який буде фігурувати у анонсах всіх подій сезону і на якому повинна бути назва траси, ключові дати і цифра 50 у кольорах наших зон безпеки, що стали символом траси, - говорить Стефан Клер.

- Пишаємося минулим і нашою історією, але зосереджені на майбутньому: у нашому випадку відсвяткувати 50-річчя-значить, налаштуватися на наступні 50 років".

Источник материала
Поделиться сюжетом