Які зміни на телекомринку очікують Україну в поточному році
Які зміни на телекомринку очікують Україну в поточному році

Які зміни на телекомринку очікують Україну в поточному році

2020 рік на українському ТБ-ринку стартував зі змін: кодування супутникового сигналу з 28 січня від медіагруп України, збільшення ними вартості за контент для провайдерів телебачення, а також зміна в трансляції популярних футбольних каналів.

Звичайно, багато телеглядачів стурбовані – що тепер буде і як це вплине на їхні телевізійні звички дивитися якісні і різноманітні передачі, шоу і серіали? Багато хто, тільки не абоненти Воля.

Для них все залишається стабільним, ба більше, позиція провайдера виглядає так: наразі кожен абонент може обрати цікавий за наповненням і вигідний для нього план передплати, ба більше, отримати додаткові переваги в рамках свого тарифу.

Така стабільність базується на багаторічному досвіді роботи в Україні, на довгострокових договорах про співробітництво з провідними українськими медіа групами і світовими лідерами виробництва контенту.

Будуть прем єри, буде багато новинок.

Яких? Поки в компанії зберігають інтригу.

Але, якщо подивитися перелік недавніх гучних прем єр – а це хіти «Месники: Завершення», «Мері Поппінс повертається», «Аладдін», «Холодне серце», український фільм-мюзикл «Гуцулка Ксеня», – то можна припустити, що нові будуть не менш цікавими.

Відомо, що планується показ емоційної анімації «Історія іграшок 4», казкової «Малефісента 2», завжди топових «Зоряні війни: Епізод IX», пригодницького «Мулан» і багатьох інших.

У компанії зазначають, зараз без підвищення вартості послуги не зможе обійтися жоден провайдер – тут все визначає зростання оплати за контент від медіагруп.

Але в компанії мають намір компенсувати подорожчання розвитком самої послуги і поліпшеними пропозиціями.

Наприклад, абоненти інтерактивних послуг деяких тарифних пакетів отримають улюблені фільми і передачі різних жанрів в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ Cinema і на власних ексклюзивних каналах ВОЛЯ CINE+.

Абонентам послуги Воля-lifecell, власникам пакетів Інтернет всюди (100) + Кіно та Інтернет + Воля TV, провайдер пропонує поліпшення мобільного складової.

А деякі пакети Інтернет + ТБ будуть доповнені рейтинговими телеканалами, такими як ВОЛЯ CINE+, Eurosport 1/2, Discovery Science, DTX та інші.

Гарні новини і для футбольних уболівальників, які зверталися в компанію з приводу включення нового футбольного телеканалу «Футбол 3».

Так, цей канал буде! Він буде транслювати частину матчів чемпіонатів Франції, Бельгії, Іспанії, а також новий преміальний контент.

В пакетах також з явиться клубний канал «Шахтар ТБ».

Як відомо, Воля має права трансляторів матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021, тому продовжить і далі радувати всіх цінителів преміального спортивного контенту.

У матчі ЛЧ і ЛЄ в прямому ефірі, короткі огляди, архів матчів та інтерактивні можливості в режимі 24/7 і без реклами можна отримати з додатковою послугою Воля Футбол+.

Така послуга сподобається завзятим футбольним уболівальникам, враховуючи, що тепер канали «Футбол 1/2» будуть представлені у всіх провайдерів тільки за окремою передплатою.

Таке рішення власників самих каналів.

На перший погляд все це трошки лякає, але якщо розібратися, то всі зміни спрямовані на боротьбу з піратством і нелегальним споживанням контенту, і в довгостроковій перспективі позитивно позначаться на розвитку українського телебачення.

ua в Telegram.

Источник материала
Поделиться сюжетом