Колишній "міністр" ДНР здався СБУ
Колишній "міністр" ДНР здався СБУ

Колишній "міністр" ДНР здався СБУ

Контррозвідка СБУ вивела на підконтрольну українській владі територію одного з колишніх "міністрів вугільної промисловості терористичної організації ДНР".

Про це повідомляє прес-центр відомства."Оперативники та слідчі спецслужби встановили, що псевдопосадовець регулярно відвідував засідання "уряду ДНР" та брав активну участь у формуванні внутрішньої політики "профільного міністерства".

Він, зокрема, здійснював регулювання діяльності підприємств вугільновидобувної промисловості та розподіл енергетичних ресурсів на тимчасово окупованих територіях Донецької області", - йдеться в повідомленні.Після усунення з посади зловмисник розпочав у ДНР свій бізнес і розмірковував про повернення на підконтрольну українській владі територію.

Відразу після виведення з псевдореспубліки він написав заяву в СБУ, де повідомив про свою участь у функціонуванні незаконно сформованих на окупованих територіях "органів влади"."Він надав детальні свідчення щодо конкретних фактів безпосередньої причетності РФ до процесу окупації окремих районів Донеччини.

com/embed/jtxvUE-yb8o@Також нещодавно контррозвідники Служби безпеки України припинили діяльність інформаторської мережі незаконних збройних формувань ДНР, яка діяла в Лиманському районі на Донеччині.

Источник материала
loader
loader