Підрядник розікрав кошти, виділені на будування казарм
Підрядник розікрав кошти, виділені на будування казарм

Підрядник розікрав кошти, виділені на будування казарм

Директора одного з підприємств Волинської обл.

підозрюють у заволодінні бюджетними коштами."Повідомили про підозру директору одного з підприємств Волинської області, у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому у особливо великих розмірах та службовому підроблені, що спричинило тяжкі наслідки", - йдеться у повідомленні ДБР.

Директор підприємства, яке виконувало будівельні роботи на замовлення Західного територіально квартирно-експлуатаційного управління, вносив недостовірні відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт та заволодів понад 6,2 млн грн.

Підрядник умисно завищував обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів під час зведення трьох будівель казарм поліпшеного планування, призначених для потреб військовослужбовців ЗСУ у Волинській обл.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Співробітники контррозвідки викрили розкрадання товарів військового призначення з територій військових частин і підприємств оборонно-промислового комплексу Львівської області.

Источник материала
loader
loader