Стрілянина в Мукачевому: в місто ввели Нацгвардію
Стрілянина в Мукачевому: в місто ввели Нацгвардію

Стрілянина в Мукачевому: в місто ввели Нацгвардію

В Мукачеві після стрілянини і розбірок між кримінальними групами в неділю, 9 лютого, ввели частини Нацгвардії і спецпідрозділи поліції.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це йдеться в повідомленні пресслужби Нацгвардії.

Як зазначили правоохоронці, ситуація в місті залишається напруженою.

Loading...

“У зв’язку з оперативною обстановкою, вчиненням низки правопорушень в місті Мукачево, з метою надання допомоги органам Національної поліції, для стабілізації криміногенної обстановки в місті та Мукачівському районі Закарпатської області залучено оперативний резерв Національної гвардії України.

Для охорони громадського порядку в місто Мукачево прибули військовослужбовці полку оперативного призначення імені Івана Богуна.

Також залучені гвардійці 2-й Галицької бригади.

Громадський порядок в місті спільні патрулі гвардійців і поліцейських охоронятимуть цілодобово з 9 лютого “, – уточнили в прес-службі Нацгвардії.

Додамо, що у Києві в ніч із 24 на 25 січня у Деснянському районі терорист “ДНР” стріляв у поліцейських та поранив 25-річного дільничного офіцера.

Правоохоронці затримали зловмисника, ним виявився фігурант списку “Миротворця” – 36-річний Тимур Євтушенко, який брав участь у операціях бойовиків проти ЗСУ під Дебальцево і Іловайськом.

Теги по теме
стрельба Народная Правда
Источник материала
loader
loader