Члени ТСК парламенту на запрошення УАФ відвідають завод "ФФУ Продакшн"
Члени ТСК парламенту на запрошення УАФ відвідають завод "ФФУ Продакшн"

Члени ТСК парламенту на запрошення УАФ відвідають завод "ФФУ Продакшн"

11 лютого.

Сьогодні, 11 лютого, члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо вивчення теми будівництва футбольних полів зі штучним покриттям відвідають завод "ФФУ Продакшн".

Цей візит на підприємство, що виготовляє високоякісне штучне покриття за технологією німецької компанії Polytan, відбудеться на запрошення Української асоціації футболу.

Про це інформує пресслужба УАФ, передає УНН.

Запрошення відвідати завод УАФ неодноразово надсилала членам ТСК, починаючи з минулого року, уточнили в Асоціації.

"Ознайомитися з виробництвом підприємства народних обранців також запрошували представники "ФФУ Продакшн".

Тому членів ТСК радо вітатимуть на заводі та ознайомлять їх з усіма етапами високотехнологічного виробництва, а також нададуть відповіді на запитання, які виникатимуть у народних депутатів", - йдеться у повідомленні.

В УАФ нагадали, що завод "ФФУ Продакшн" є унікальним підприємством, оскільки належить не приватній компанії, а національній асоціації, а отже - всій футбольній спільноті України.

"Заснування заводу та його робота спрямовані виключно на розвиток футболу в нашій державі через створення сучасних, безпечних і комфортних умов для занять улюбленою грою мільйонів.

На будівництво підприємства та налагодження виробничих потужностей не було витрачено жодної копійки з державного бюджету, використовувалися виключно кошти Української асоціації футболу", - зауважили в Асоціації.

Коментуючи роботу комісії, депутат Ігор Кривошеєв раніше повідомив, що ТСК не може претендувати на встановлення істини у кримінальних справах.

Депутат Сергій Мінько, своєю чергою, зауважив на тому, що робота комісії має бути завершена найближчим часом, оскільки її робота сьогодні блокує всеукраїнську програму з будівництва футбольних майданчиків по всім регіонам країни.

Теги по теме
Верховная Рада нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом