В США представили воднево-електричний пікап із запасом ходу майже 1000 км
В США представили воднево-електричний пікап із запасом ходу майже 1000 км

В США представили воднево-електричний пікап із запасом ходу майже 1000 км

Американська компанія Nikola Corporation вже представила з десяток електричних засобів пересування, включаючи вантажівки, баггі, позашляховики і навіть гідроцикл.

Нещодавно компанія представила електричний пікап Nikola Badger з запасом ходу 960 км (600 миль), який обіцяє показати публіці вже в вересні 2020 року, повідомляє ITC.

Секрет настільки вражаючого запасу ходу в гібридній платформі FCEV / BEV при цьому від повної зарядки батарей / заправки воднем (blended FCEV / BEV) пікап зможе проїхати 960 км (600 миль), а тільки в електричному режимі (BEV alone) від батареї ємністю 160 к.

Втг запас ходу складе вдвічі менше – 480 км (300 миль).

.

Для щоденних поїздок Nikola Badger можна заряджати на звичайних електрозарядках, а за необхідності відправитися в більш тривалу поїздку – до того ж заправити воднем (компанія планує розгорнути мережу з 700 таких заправок на території США).

.

Електропікап Nikola Badger отримає чотири роздільних електродвигуна в колесах, які забезпечать водієві незалежний повний привід (Independent Wheel Drive, IWD).

Пікова сумарна потужність рухової установки становить 906 к.

с., постійна потужність – 455 к.

с., крутний момент – 1330 Нм (980 ft * lb).

Пікап зможе розганятися до 100 км/год за 2,9 секунди, долати 50-градусні підйоми і буксирувати причіп вагою до 3,6 тонни (8000 фунтів), а також надасть в розпорядження власника електричну розетку на 15 к.

Вт для живлення інструментів, побутових приладів, освітлення і т.

Источник материала
Поделиться сюжетом