Рудоволоса спокусниця Катерина Бужинська спантеличила неочікуваним образом
Рудоволоса спокусниця Катерина Бужинська спантеличила неочікуваним образом

Рудоволоса спокусниця Катерина Бужинська спантеличила неочікуваним образом

Популярна українська співачка Катерина Бужинська, яка тільки нещодавно презентувала запальний гімн всім кумам, наразі знову потішила шанувальників новою композицією.

Зірка у досить неочікуваному образі представила емоційний трек про любов, яка окриляє і яка вбиває - "Танго - Femme Fatale" .

Прем'єру пісні "Танго - Femme Fatale" Катерина Бужинська вирішила підкріпити спеціальною фотосесією, яка ознаменовує швидкий прихід весни і нових яскравих емоцій.

Шанувальники артистки вже бачили її в багатьох несподіваних образах, але мало хто очікував, що платинова блондинка Катерина постане в образі рудоволосої спокусниці.

"Напередодні весни завжди хочеться нових емоцій і відчути себе в іншому образі.

Самою подивитися на себе інакше і дати можливість іншим побачити твої нові грані, розкритися з нової сторони.

Тому саме цей темпераментний образ максимально розкриває характер моєї нової спекотної пісні, - коментує прем'єру пісні Катерина.

Пісня авторства Олени Безікович підтверджує, що "американські" гірки в стосунках чоловіка і жінки це невід'ємний атрибут любові.

За словами співачки Катерини Бужинської, все залежить від того, як ставитися до таких проявів цього великого почуття.

Як зізнається артистка, в її житті була така любов, коли вона була на межі і готова була втратити себе заради бажаного чоловіка, але все ж вчасно зрозуміла, що потрібно тримати баланс і не розчинятися в іншому без залишку.

Тому нову палку композицію зірки сміливо можна вважати сповіддю розпеченої душі.

Источник материала
Поделиться сюжетом