Трамп заперечує втручання РФ у вибори в США на його користь
Трамп заперечує втручання РФ у вибори в США на його користь

Трамп заперечує втручання РФ у вибори в США на його користь

assosiated press.

ins{.

Президент США Дональд Трамп відкинув попередження американської розвідки про те, що Росія втручається в американські президентські вибори 2020 року.

Як написав Трамп у п'ятницю, 21 лютого, у соціальній мережі Twitter, подібні заяви є черговою "дезінформаційною кампанією" демократів.

"Ще одну дезінформаційну кампанію розпочинають у Конгресі демократи, заявляючи, що Росія віддає перевагу мені замість будь-кого з кандидатів від нероб-демократів, які досі - за два тижні - не спроможні підрахувати свої голоси в Айові", - заявив американський президент.

Напередодні американські видання The New York Times, The Washington Post і телеканал CNN повідомили про можливе втручання Москви у цьогорічні вибори президента США, щоб сприяти переобранню Трампа.

За їхніми даними, високопоставлений представник спецслужб повідомив про це комітет з розвідки Палати представників Конгресу США на конфіденційному брифінгу.

Зокрема, спецслужби вважають, що Москва втручається в первинні вибори демократів.

Брифінг відбувся 13 лютого, а наступного дня Трамп нібито відчитав виконувача обов'язків директора Національної розвідки США Джозефа Магвайра за те, що той дозволив провести цей захід.

За кілька днів глава Білого дому оголосив, що Магвайра на посаді замінить посол США в Німеччині Річард Гренелл.

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
Поделиться сюжетом