У Росії повідомили про затримання “українців-нарковиробників”: посольство перевіряє
У Росії повідомили про затримання “українців-нарковиробників”: посольство перевіряє

У Росії повідомили про затримання “українців-нарковиробників”: посольство перевіряє

Посольство України в Російські Федерації перевіряє інформацію про нібито затримання у Владимирській області “українських нарковиробників і торговців” та вилучення майже тонни синтетичних наркотиків.

Loading...

“Наше посольство в РФ наразі перевіряє зазначену інформацію.

Офіційних повідомлень від місцевої влади щодо зазначеного інциденту наші дипустанови в Росії не отримували”, – сказав Погорельцев.

Водночас голова МВС Росії Володимир Колокольцев заявив, що було затримано чотирьох громадян України, які займалися виготовленням наркотиків і шістьох міжрегіональних кур’єрів.

“Затримані з початку 2018 року до вересня 2019 року нібито синтезували наркотики в орендованому будинку у Внуковському сільському поселенні Московської області.

На території однієї з дільниць співробітники поліції виявили сховок з наркотиком альфа-PVP масою 7,6 кілограма” – говориться у повідомленні россійського МВС.

Зазначається, що на слід імовірних організаторів кримінального бізнесу силовикам вдалося вийти після затримання їх спільників, які доставляли заборонений товар до міст Приволзького, Сибірського та Уральського федеральних округів.

Двох українців російські поліцейські затримали, зупинивши їх автомобіль на Горьковському шосе у Владимирській області.

Також, співробітники поліції виявили нарколабораторію на цокольному поверсі будинку в Олександрівському районі того самого регіону.

У ній було вилучено 368 кілограмів альфа-PVP, понад 1,8 тонни прекурсорів та затримано ще двох громадян України, підозрюваних у скоєнні злочинів.

Пізніше, як повідомляється, в лісовому масиві і в сусідньому гаражі було знайдено схованку з наркомісткими речовинами загальною масою сухого залишку наркотика 578 кілограмів.

Як відомо, минулого року на Житомирщині, слідчі Державного бюро розслідування затримали начальника одного із секторів управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Житомирській області, за підозрою у реалізації наркотичних речовин.

Теги по теме
Народная Правда
Источник материала
Поделиться сюжетом