Саудівська Аравія тимчасово заборонила паломництво через коронавірус
Саудівська Аравія тимчасово заборонила паломництво через коронавірус

Саудівська Аравія тимчасово заборонила паломництво через коронавірус

Уряд Саудівської Аравії вирішив тимчасово заборонити паломникам відвідувати святі місця з метою запобігти поширенню коронавірусу.

Про це повідомляє The National.

«Саудівська Аравія у четвер запровадила тимчасову заборону на візити до релігійних місць в країні на тлі занепокоєння щодо поширення коронавірусу у регіоні та безпеки паломників», - йдеться у повідомленні.

Влада впроваджує тимчасову заборону на в'їзд до королівства задля відвідування релігійних об'єктів, включаючи Мекку та Медіну, як один з запобіжних заходів із метою запобігання поширенню коронавірусу.

Крім того, Саудівська Аравія тимчасово заборонить в'їзд для осіб, які мають туристичні візи, з країн з підтвердженими випадками коронавірусу.

Міністерство закордонних справ заявило, що заходи вживаються відповідно до рекомендацій міжнародних органів охорони здоров'я та з метою підтримки глобальних зусиль зі стримування епідемії.

Зазначимо, що спалах коронавірусу, який почався в китайському місті Ухань, в даний час поширився на шість з семи континентів світу.

На сьогодні коронавірус не досяг тільки Антарктиди.

Від початку спалаху інфекції у світі на новий коронавірус Covid-19 захворіли понад 82 тисячі людей, хвороба забрала 2801 життя.

Источник материала
Поделиться сюжетом