Створили вино для непитущих
Створили вино для непитущих

Створили вино для непитущих

Одесит Сергій Кравчук виробляє безалкогольне вино для непитущих.

Розробив технологію, яка дозволяє зберегти смак і післясмак вина.

Для виготовлення вина використовує екстракт, отриманий зі шкірки і кісточок винограду.

Закуповує його у Франції."За кордоном зі звичайного вина випарюють спирт - і виходить малоприємний на смак безалкогольний напій.

Я випускаю вино для непитущих за іншою технологією.

Взявши пляшку мого напою, людина може брати участь в гулянні, не турбуючись про те, що його будуть питати: "Чому ти не п'єш?" , - каже Сергій, передають "Факти".

На підприємстві також виготовляє з винограду цілу лінійку корисних для здоров'я продуктів з вітаміном Р.

Вони благотворно впливають на судини, нормалізують тиск і рівень гемоглобіну в крові, сприяють очищенню печінки від шкідливих речовин, є потужним антиоксидантом.

Раніше чоловік працював у фірмі, яка виробляла подібні товари.

Розробив ряд нових продуктів, запропонував керівництву впровадити їх у виробництво, але отримав відмову.

Тому вирішив відкрити свою справу.

У Чехії створили безалкогольне пиво Mamma Beer, яке допомагає жінкам, хворим на рак.

Напій, додатково збагачений вітамінами та поживними речовинами, створили для жінок, чиє почуття смаку пошкоджено хіміотерапією.

На смак воно не відрізняється від звичайного пива.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны