У штабі роз'яснили, для кого діє заборона на в'їзд у зону проведення ООС
У штабі роз'яснили, для кого діє заборона на в'їзд у зону проведення ООС

У штабі роз'яснили, для кого діє заборона на в'їзд у зону проведення ООС

ins{.

Перетин лінії проведення операції ОС з боку Запорізької, Дніпропетровської і Харківської областей обмежено для осіб, які не мають реєстрації на території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Крім цього, під час руху з районів проведення ООС обмежено переміщення осіб, зареєстрованих і проживаючих в Луганській і Донецькій областях, на територію Запорізької, Дніпропетровської і Харківської областей.

Також у штабі ООС не рекомендують жителям Донецької і Луганської області без вагомих причин кидати райони постійного проживання.

Перетин межі областей дозволено:.

– особам, які є перевізниками продуктів харчування, промислових товарів та товарів першої необхідності та забезпечують життєдіяльність цивільного населення;.

– особам, які є представниками підприємств та організацій, що надають послуги зв’язку, на службовому автотранспорті;.

– особам, які зареєстровані на території інших областей України та працюють на підприємствах, розташованих на території Луганської та Донецької областей, або навпаки;.

– медичним працівникам, які в разі необхідності, залучатимуться до надання допомоги з ліквідації наслідків спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2;.

– працівникам засобів масової інформації, за наявності акредитації для роботи в районі операції Об’єднаних сил;.

– представникам міжнародних місій ОБСЄ, ООН та МКЧХ;.

– представникам органів військового управління, військових частин, баз зберігання, які здійснюють забезпечення продовольством та матеріально-технічними засобами в районі проведення ООС;.

– особам які здійснюють логістичне забезпечення підрозділів та служб включених до складу ООС.

У Міністерстві охорони здоров'я відзначили, що майже 50% всіх заражених коронавірусом Covid-19 в Україні - це люди від 18 до 49 років.

Саме люди цієї вікової групи зневажливо ставляться до загрозливої ситуації, яка нависла над світом, у тому числі Україною.

Всього в столиці 74 інфікованих.

Теги по теме
Коронавирус в Украине
Источник материала
loader
loader