Рада дозволила комітетам проводити засідання у режимі відеоконференції
Рада дозволила комітетам проводити засідання у режимі відеоконференції

Рада дозволила комітетам проводити засідання у режимі відеоконференції

Верховная Рада.

ins{.

Верховна Рада дозволила комітетам проводити свої засідання у режимі відеоконференції.

За відповідний законопроект № 3277 проголосували 319 народних депутатів.

Онлайн-трансляцію вів телеканал "112 Україна".

"Проект закону передбачає особливості організації роботи органів Верховної Ради України в умовах встановлення карантину на території України шляхом проведення засідань комітетів Верховної Ради України в режимі відеоконференції", - йдеться в пояснювальній записцію.

Згідно із законом, комітети здійснюватимуть свою роботу у формі засідань, які можуть проводитися у режимі відеоконференції.

Трансляція такого засідання можлива на офіційному веб-сайті Верховної Ради, за попередньою згодою більшості від затвердженого ВРУ кількісного складу комітету.

Згода на проведення засідання комітету у режимі відеконференції надається кожним народним депутатом України окремо шляхом надсилання персонального листа на адресу голови комітету.

Голосування здійснюється членами комітету особисто і відкрито шляхом підняття рук та висловлення своєї позиції "за", "проти" чи "утримався".

Підрахунок голосів під час голосування здійснюється секретарем відповідного комітету або у випадку його відсутності головуючим.

Цей закон набирає чинності з дня наступного за днем його опублікування і діє до відміни встановленого Кабінетом Міністрів України карантину.

Теги по теме
Верховная Рада
Источник материала
loader
loader