Окупанти збільшили застосування ДРГ і снайперських пар на Донбасі - розвідка
Окупанти збільшили застосування ДРГ і снайперських пар на Донбасі - розвідка

Окупанти збільшили застосування ДРГ і снайперських пар на Донбасі - розвідка

14:05, 31 березня 2020.

Війна.

Також окупаційні війська продовжують посилювати свої передові позиції артилерійськими і мінометними підрозділами та розрахунками протитанкових ракетних комплексів.

Російські окупанти збільшили застосування диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар на Донбасі.

Про це йдеться у щоденному зведенні прес-служби Міноборони України щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, ГУР повідомляє про заходи командування російсько-окупаційних військ з дестабілізації обстановки, попри декларативні заяви про наміри врегулювати її.

"За даними наших розвідників, протягом березня окупанти збільшили застосування диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар, укомплектованих кадровими російськими військовослужбовцями, які прибули зі складу з’єднань і частин Південного військового округу збройних сил РФ", - йдеться у зведенні.

Водночас сказано, що противник продовжував посилювати свої передові позиції артилерійськими і мінометними підрозділами та розрахунками протитанкових ракетних комплексів.

"Українські захисники перебувають на своїх позиціях, дообладнують їх, і готові прицільним вогнем відповісти на будь-які ворожі збройні провокації та примусити противника дотримуватися тиші", - наголошується у зведенні.

Источник материала
loader
loader