Цеппелін Україна не припиняє віддалений моніторинг техніки
Цеппелін Україна не припиняє віддалений моніторинг техніки

Цеппелін Україна не припиняє віддалений моніторинг техніки

У повідомленні компанії говориться, що система моніторингу ZEPPELIN SMART SOLUTIONS на відстані відслідковує інформацію про технічний стан, напрацювання та місцезнаходження техніки.

Інтерфейс системи дозволяє переглядати дані змішаного парку техніки.

.

«Система моніторингу допоможе дізнатися місцезнаходження найближчого сервісного екіпажу, адже всі сервісні автомобілі компанії «Цеппелін Україна» підключені та доступні для моніторингу на одній платформі у режимі 24/7.

Система моніторингу ZEPPELIN SMARTSOLUTIONS надає інформацію про місцезнаходження, поточні технічні показники, а також будь-які аварійні ситуації, що можуть виникнути в процесі виконання робіт.

Через систему моніторингу зручно відстежувати ефективність роботи техніки у полі та слідкувати за графіком технічного обслуговування, а контроль належного використання техніки мінімізує ризик позапланових ремонтів», — повідомляють у компанії.

.

Також у «Цеппелін Україна» додають, що клієнти можуть розраховувати на підтримку, повністю або частково довіривши обслуговування техніки спеціалістам компанії, які готові взяти на себе:.

відстеження напрацювання; планування та виконання профілактичного обслуговування; регулярне надання інформації про стан парку техніки.

«Заміну мастила, планове обслуговування або створення резерву запасних частин можна довірити спеціалістам компанії «Цеппелін Україна».

У цей складний час ми хочемо подбати про ваші цінні активи і працюємо, щоб знизити експлуатаційні витрати при одночасному підвищенні ефективності машин», — йдеться в повідомленні.

Источник материала
Поделиться сюжетом